Η Vans παρουσιάζει τη μοναδική συλλογή Space Voyager, ειδικά αφιερωμένη στη NASA

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018, 11:36
Η Vans παρουσιάζει τη μοναδική συλλογή Space Voyager, ειδικά αφιερωμένη στη NASA
Η Vans αφιερώνει στη NASA μία ιδιαίτερη συλλογή υποδημάτων και ενδυμάτων, που αποτίνει φόρο τιμής στις έξι δεκαετίες εξερεύνησης και ανακάλυψης του διαστήματος. Η συλλογή Vans Space Voyager έχει ήδη «προσγειωθεί» στα καταστήματα.

Εμπνευσμένη από τις αυθεντικές στολές των αστροναυτών, η συλλογή υποδημάτων Space Voyager παρουσιάζει μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως ενισχυμένη αφρώδη επένδυση και επιλεγμένα εμβληματικά patches. Η συλλογή «εκτοξεύει» τις διαχρονικές γραμμές της Vans -συμπεριλαμβανομένων των SK8-Hi και Old Skool- με ένα «κοσμικό» αφιέρωμα, σε συνδυασμό με κλασικά κομμάτια ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Η συλλογή περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές προσεγγίσεις των υποδημάτων SK8-Hi MTE, Old Skool και Classic Slip-On, σε ποικιλία μεγεθών, από ενήλικες έως και νήπια. Τα δύο μοντέλα SK8-Hi 46 MTE DX διαθέτουν δερμάτινο πάνω μέρος, ενισχυμένη αφρώδη επένδυση, το εμβληματικό «Μeatball» λογότυπο της NASA στο πλαϊνό μέρος του παπουτσιού και τα μαύρα κορδόνια να ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό των μοντέλων.


Διάβασε τη συνέχεια στο Coremag.gr!


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018, 14:12