Η διάσημη ηθοποιός Kristen Bell, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Veronica Mars» στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, αγοράζει συνεχώς έτοιμα «σνακ» όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, γιατί φοβάται να φάει τα φαγητά της κάθε περιοχής που επισκέπτεται.

Η σέξι 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στην Bora-Bora, το νησί στην γαλλική Πολυνησία, για τις ανάγκες της ταινίας «Couples Retreat», στην οποία πρωταγωνιστεί και ήταν τόσο νευρική σχετικά με το να δοκιμάσει την ντόπια κουζίνα που πήρε μαζί της από τις ΗΠΑ μια ολόκληρη βαλίτσα με διάφορα σνακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Kristen Bell σε φωτογράφισή της για το περιοδικό Maxim

Η ίδια σχολίασε την… παραξενιά της αυτή: «Όντως ταξιδεύω και παίρνω μαζί μου πολλά σνακ. Ανησυχούσα για το φαγητό στην Bora-Bora και έτσι πήρα πολλά μαζί μου. Θέλω να ξέρω τι τρώω. Δεν μου αρέσουν τα μυστήρια φαγητά».

Και πρόσθεσε: «Μέχρι να ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα εκεί, είχα καθαρίσει ό,τι είχα στο ψυγείο μου και κυριολεκτικά δωροδοκούσα τη σύζυγο του Jason Bateman (συμπρωταγωνιστή της στην ταινία), Amanda, για να μου δώσει τα Cheerios της κόρης της, Franny».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης