Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης βάφτισαν σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Διονύσιο της Βάρκιζας τον μονάκριβο γιο τους.

Το όνομα το είχαν αποφασίσει οι γονείς του, πολύ καιρό πριν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν καν γεννηθεί είχαμε αποφασίσει το όνομά του γιατί μας αρέσει πολύ», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Το μωρό έκλαψε αρκετά, αλλά ηρέμησε όταν το πήρε αγκαλιά η μαμά του.

Νονοί του νεοφώτιστου Αλέξανδρου είναι η ηθοποιός Τζένη Μπότση και ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος. Και οι δύο είναι δέκα χρόνια φίλοι με την Έλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαμά έλαμπε μέσα στο κίτρινο, μίνι φόρεμά της, ενώ είχε άγχος να μην αρρωστήσει το μωρό.

«Είχα άγχος για τον καιρό, γιατί φυσάει και δεν ήθελα να αρρωστήσει», δήλωσε η τραγουδίστρια, η οποία εύχεται ο γιος της να είναι ευτυχισμένος και καλότυχος.

Η βάφτιση του 17 μηνών αγοριού έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι.

Το ατύχημα του Παναγιώτη Βασιλειάδη

Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν την Έλλη Κοκκίνου για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο σύζυγός της χθες το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης παραλίγο να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

«Ένας άλλος οδηγός αποκοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε πίσω αριστερά γιατί ο Παναγιώτης έκανε δεξιά στροφή για να αποφύγει τη σύγκρουση. Έκανε τρεις στροφές το αμάξι του Παναγιώτη, αλλά εντάξει, όλα καλά… αφού είμαστε εδώ όλοι καλά…», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ευτυχώς τόσο ο σύζυγος της τραγουδίστριας όσο και ο Τάκης Κουβατσέας που ήταν συνοδηγός δεν έπαθαν το παραμικρό. Το σοκ όμως ήταν μεγάλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης