Συντετριμμένη είναι η Αναστασία Ντούζου, σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Ανδρέα Ντούζου που έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας. Συγκινημένη και μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της μίλησε αποκλειστικά στο Vipnews για τον άνθρωπό της.

«Το βράδυ της Μ. Δευτέρας, στις 12 τα μεσάνυχτα μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και 2μιση μήνες και μας ανακοίνωσαν ότι ο Ανδρέας έφυγε από τη ζωή» εξηγεί η Αναστασία Ντούζου που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν πριν 2μιση μήνες όταν ο αξέχαστος ηθοποιός χτύπησε το κεφάλι του στο κομοδίνο και έχασε τις αισθήσεις του. «Αμέσως τον μεταφέραμε στην Ευρωκλινική και αφού του έκαναν αξονική μας ενημέρωσαν ότι είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργείο και από τότε δεν ξανάνοιξε τα μάτια του. Μόνο για τρεις μέρες βγήκε από την εντατική και μπήκε σε δωμάτιο και επειδή ανέβασε αμέσως υψηλό πυρετό ξαναμπήκε στην εντατική» δηλώνει η σύζυγος του Ανδρέα Ντούζου.

Οι δυο τους έζησαν μια ζωή μαζί, από μικρά παιδιά μέχρι τώρα και πάντα μόνο καλά λόγια είχε να πει ο ένας για τον άλλον. «Ο Ανδρέας μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος… δεν θυμάμαι να με είχε πικράνει ποτέ. Ζήσαμε μια ολόκληρη ζωή με πολύ αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον» παραδέχεται φορτισμένη συναισθηματικά η Αναστασία Ντούζου και συμπληρώνει: «Όταν χάνεις τον άνθρωπό σου νιώθεις να αδειάζει κάτι από μέσα σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κηδεία του 77χρονου ταλαντούχου ηθοποιού που πρωταγωνίστησε σε αξέχαστες ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στο 2ο Νεκροταφείο Ηρακλείου στη Νέα Ιωνία.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αναφερθεί ότι αντί για στεφάνια θέλουμε τα χρήματα να δοθούν στο «Κέντρο Alzheimer Ψυχογηριατρικής Εταιρίας «Ο Νέστωρ» μας τόνισε.

Πηγή: vipnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης