Μενεγάκη – Λάτσιος: Η δικαστική κόντρα εξελίσσεται σε θρίλερ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, 20:51
Μενεγάκη – Λάτσιος: Η δικαστική κόντρα εξελίσσεται σε θρίλερ
Η κόντρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, δεν λέει να σταματήσει. Το δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο εξελίσσεται σε θρίλερ, αφού όπως λέγεται οι δυο τους ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Yes! o διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 διατύπωσε ξεκάθαρη «απειλή» στην πρώην σύζυγό του:«Θα σ’ τα πάρω όλα», και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερη αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του περιοδικού «Yes!», ο Γιάννης Λάτσιος διεκδικεί ήδη 1.600.000 ευρώ από τη Ελένη Μενεγάκη, αλλά πλέον θεωρεί ότι η αύξηση της περιουσίας της πρώην γυναίκας του είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που είχε υπολογίσει αρχικά. «Οπότε επιφυλάσσομαι κάθε δικαιώματός μου», αναφέρει δείχνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει και άλλα χρήματα.

Σήμερα το περιοδικό Yes! φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για την κόντρα, γράφοντας, ότι ο Γιάννης Λάτσιος εξηγεί αποκλειστικά για ποιους λόγους στέλνει στα δικαστήρια την Ελένη, ζητώντας της 1.600.000 ευρώ και ποια είναι η απάντηση της παρουσιάστριας. «Μόνο εγώ πλήρωνα. Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία. Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου»...Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, 20:55