Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε στην καρέκλα του καλεσμένου της εκπομπής «Βράδυ» και το πρώτο σχόλιο που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν τον είδε ήταν πως, αυτή τη φορά, ήταν «μισός» από την προηγούμενη. «Τότε ήσουν χοντρούλης» του είπε ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής, και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με διάθεση αυτοσαρκασμού: «Ναι, ήμουνα… Γεματούλης, τσουπωτός», αποκαλύπτοντας πως έχασε 18 ολόκληρα κιλά.

Όμως και τα νούμερα τηλεθέασης του «Δέστε τους» άλλαξαν αισθητά από την τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών: «Ήταν αρκετά πιο μικρά» παραδέχτηκε ο Νίκος, συνεχίζοντας σχετικά με τα υψηλά σημερινά νούμερα: «Δουλέψαμε πάρα πολύ, και χαίρομαι πάρα πολύ. Όλοι χαιρόμαστε». Ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν έχει ακόμα υπογράψει για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στο «Dancing With The Stars»: «Βέβαια, με μεγάλη μου χαρά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε και ποιά θα ήθελε να είναι η ντάμα του: «Με την Ελεονώρα σίγουρα θα χόρευα» για να συγκρίνει στη συνέχεια τη σεξουαλικότητά της, με αυτή της Νάντιας Μπουλέ:«Η Νάντια Μπουλέ, όχι, δεν μου κάνει σέξι. Η Μελέτη σίγουρα είναι σέξι -και πιο kinky! Είναι πιο αγριεμένη η Μελέτη. Μαστίγιο και να σε πατάει με το τρακτέρ!».

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης