Ο ηθοποιός Charlie Hunnam δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του ως ο πιλότος Raleigh Becket στο «Pacific Rim 2», όπως επιβεβαίωσε.

Μιλώντας στο MTV, ο Hunnam τόνισε ότι ενώ «υπήρχε μια εκδοχή αυτού του sequel» που περιλάμβανε τον χαρακτήρα του, δεν μπόρεσε να «στριμώξει» το project στο πρόγραμμά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήλωσε ότι η μεταφορά ιδιοκτησίας στην Legendary Pictures -και η ανάγκη να προχωρήσει η παραγωγή για να προλάβουν την κινεζική αγορά- είναι ο βασικός λόγος που δεν κατάφερε να το συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του. 

Όμως, ο Hunnam έχει μόνο καλά λόγια να μοιραστεί για το project, λέγοντας ότι «δημιουργούν κάτι πολύ ενδιαφέρον» και το sequel θα είναι μια «σοβαρή, σημαντική εξέλιξη» που θα δίνει την αίσθηση του «αυθεντικού».

Το «Pacific Rim 2» θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου 2018 (ΗΠΑ) με πρωταγωνιστή τον John Boyega ως γιο του χαρακτήρα του Idris Elba, Stacker Pentecost, απ’ την πρώτη ταινία. Ο Steven S. DeKnight του «Daredevil» θα σκηνοθετήσει το sequel αναλαμβάνοντας τα ηνία μετά την αποχώρηση του Guillermo del Toro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης