Την πλάτη στους δημοσιογράφους και στο Hollywood γύρισε ο Ντόναλντ Τραμπ και αντί να παραβρεθεί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου μίλησε σε υποστηρικτές του στην Πενσυλβάνια.

Την ίδια ώρα στην Ουάσιγκτον, διαδηλωτές, αναμεσά τους και ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά του Τραμπ και της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαδηλωτές, με πρώτο και καλύτερο τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό κρατούσαν πανό και φώναζαν: «Δε θα φύγουμε από εδώ. Καλωσόρισες στην 100η σου μέρα».

Το αυτί του Τραμπ όμως δε φαίνεται να ιδρώνει κι εκείνος επέλεξε να γιορτάσει τις 100 μέρες της θητείας του, μιλώντας στους υποστηρικτές του στην Πενσυλβάνια, χωρίς τους δημoσιογράφους για τους οποίους μάλλον δε τρέφει καμία συμπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουν συγκεντρωθεί για το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου χωρίς τον πρόεδρο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος από το να είμαι 100 μίλια μακριά από το βάλτο της Ουάσιγκτον, περνώντας το βραδύ μου με όλους εσάς και με ένα πολύ μεγαλύτερο πλήθος και πολύ καλύτερους ανθρώπους», είπε.

Πάντως τα ευτράπελα δεν έλειψαν από τη συγκέντρωση Τραμπ. Κάποιοι σήκωσαν τα χέρια τους στα οποία κρατούσαν ρωσικές σημαίες, με το όνομα του Αμερικανού προέδρου γραμμένο σε αυτές. Ο πρόεδρος έγινε έξαλλος και απαίτησε να τους διώξουν.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης