Καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Αναδιώτης, στενός φίλος και συνεργάτης του Τόμας Πρωτόπαπα.

Ορμώμενη από αυτό, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε νέα για την υγεία του γνωστού ηθοποιού, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που υπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «έχει αρχίσει και αντιδρά ο οργανισμός του στην καινούργια φαρμακευτική αγωγή και έχει πέσει η πίεση στον εγκέφαλό του».

Ο Νίκος Αναδιώτης, αναφερόμενος στο περιστατικό και στον φίλο του τον Τόμας, φάνηκε καταβεβλημένος αλλά σίγουρα αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του. «Είναι υπέροχο παιδί, χωρίς καθόλου πονηριά, τον έχουμε συμπαθήσει πολύ κι εγώ και η γυναίκα μου. Αλλά ας προσευχόμαστε για όλα τα παιδιά που περνάνε τα ίδια με τον Τόμας».

Η Ναταλία Γερμανού, μάλιστα, φανερά ενοχλημένη από τις δημοσιοποιημένες φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον Τόμας Πρωτόπαπα λίγα μόλις λεπτά μετά το τροχαίο, επισήμανε: «Δεν ξέρω αν έχω θυμώσει πιο πολύ μ’ αυτόν που τράβηξε τις φωτογραφίες με τον τραυματισμένο Τόμας μέσα στο αυτοκίνητο ή με αυτόν που τις αγόρασε», φανερώνοντας την οργή της για όσους δημοσιογράφους δεν τήρησαν τον κώδικα δεοντολογίας, όπως το περιστατικό απαιτούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης