«Ρώσικη ρουλέτα» θυμίζει ο σημερινός αγώνας επάθλου ιδιαίτερα για τους «διασήμους» του «Survivor», καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εκείνους, έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.

Η σημερινή μάχη, η οποία μάλιστα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία των νικητών με αγαπημένα τους πρόσωπα, αναμένεται σκληρήΣτο στρατόπεδο των VIP επικρατεί ανησυχία αλλά και… γκρίνια για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών, οι οποίοι κατά τα λεγόμενα κάποιων «δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της ομάδας (σ.σ.: φωτογραφίζουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο)» ή «προκαλούν συνέχεις εντάσεις (σ.σ.: υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του Γιάννη Σπαλιάρα)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, η σημερινή μάχη, η οποία μάλιστα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία των νικητών με αγαπημένα τους πρόσωπα, αναμένεται σκληρή.

Μπορεί και οι δύο ομάδες να επιθυμούν αυτό το είδος επάθλου περισσότερο από το φαγητό, οι «μαχητές» όμως έχουν ακόμη έναν λόγο να το θέλουν περισσότερο, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι «διάσημοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Οι «μαχητές» είναι αποφασισμένοι να σπάσουν το σερί των επιτυχιών των αντιπάλων τους, που ήταν έξι σερί νίκες!

Τι συμβαίνει με τους «διασήμους»;

Tην περίοδο που οι «διάσημοι» κέρδιζαν τον έναν αγώνα μετά τον άλλο, το κλίμα ήταν σαφώς πιο ευχάριστο μεταξύ τους και «σύννεφα» είχαν επισκιάσει μόνο την παραλία των «μαχητών», οι οποίοι έδειχναν να χωρίζονται σε «στρατόπεδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι πρώτες αντιμαχίες άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια και για τους «διασήμους», με αποκορύφωμα την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, όπου βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ψηφίστηκε από οκτώ συμπαίκτες του προς αποχώρηση, φαίνεται πως δεν έχει και πολλές συμπάθειες μέσα στο παιχνίδι, καθώς πολλοί τον κατηγορούν ότι πυροδοτεί εντάσεις στην παραλία. Ορισμένοι απ’ αυτούς που έχουν εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά του είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Σόφη Πασχάλη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όμως και η τελευταία έχει -ως φαίνεται- «αντιπάλους» που την κατηγορούν για διαρκή γκρίνια, λόγω των τραυματισμών που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Η τραγουδίστρια έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές εντάσεις, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να σκέφτονται ότι δημιουργεί πρόβλημα και στη δική τους εικόνα προς τα έξω.

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, φαίνεται πως αρκετοί συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη η οποία τον ψήφισε για αποχώρηση, έχουν αλλάξει γνώμη για τον ίδιο έπειτα από την κόντρα που είχε με τον Στέλιο Χανταμπάκη προ ημερών. Βέβαια, στο «πίσω μέρος» του μυαλού ορισμένων εξ αυτών βρίσκεται το γεγονός ότι ο Σκιαθίτης παίκτης έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μέσα σε λίγες ημέρες, λόγω των αγωνιστικών του ικανοτήτων αλλά και της γοητείας που εκπέμπει στο γυναικείο κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα αναμένονται νέες ανατροπές και ενδεχομένως «ίντριγκες» μετά και το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Μάχη με αρώμα… χωριάτικης – ίντριγκες και ειρωνείες στο Survivor

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης