Μάχη για μια χωριάτικη σαλάτα έδωσαν το βράδυ της Τρίτης οι δύο ομάδες του Survivor. Οι Μαχητές επικράτησαν σημειώνοντας σκορ 10-9 και έτσι … το έριξαν στο φαγητό. Την ίδια στιγμή τα πάνω κάτω φαίνεται να έχουν έρθει στις σχέσεις των Διασήμων. Η ημέρα ήταν γεμάτη ένταση και εκνευρισμό ενώ οι «μπηχτές» είχαν πάρει τη μορφή καταιγίδας.

 Αφού οι Μαχητές κέρδισαν απόλαυσαν μια χωριάτικη σαλάτα, με φέτα, ψωμί και τηγανητές πατάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Τα βλέμματα όλων έκλεψε το ζευγάρι Βαλαβάνη-Αγγελόπουλου την ώρα που στο στόχαστρο βρίσκονται οι προτεινόμενοι Γιάννης Σπαλιάρας, Σόφη Πασχάλη και Γιώργος Αγγελόπουλος.



Το έπαθλο της σαλάτας…

Αφού οι Μαχητές κέρδισαν απόλαυσαν μια χωριάτικη σαλάτα, με φέτα, ψωμί και τηγανητές πατάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Ευριδίκη Βαλαβάνη από τους «Διάσημους» και ο Μάριος Ιωαννίδης με την Ειρήνη Κολιδά από τους Μαχητές κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους τελευταίους να πετυχαίνουν την εύστοχη βολή στο καλάθι, κλάσμα δευτερολέπτου νωρίτερα από τους αντιπάλους τους.

Οι Διάσημοι προσπάθησαν να λύσουν ένα θέμα με το φαγητό και τότε η Βαλαβάνη ήταν αυτή η οποία επανέφερε το θέμα της εμπιστοσύνης επιστρατεύοντας την ειρωνεία της.

Η επίθεση της Νάργες…

Η Λάουρα Νάργες εκνεύρισε τον συμπαίκτη της Ντάνο και λίγα λεπτά αργότερα μίλησε στη κάμερα και εξήγησε: «Ο Ντάνος δεν είναι ο Θεός που πιστεύουμε».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να κατηγορεί σε κάθε ευκαιρία την οποία του δίνεται τον Στέλιο Χανταμπάκη, ενώ η Βαλαβάνη του ζήτησε το λόγο για τη συμπεριφορά του στα αγωνίσματα.

Η ατάκα της Ειρήνης Κολιδά που έκανε τους πάντες να λυθούν στα γέλια:

Η πρώτη ερώτηση του παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη έγινε στη Σόφη Πασχάλη και στην Ειρήνη Κολιδά και ανέφερε: «Πόσα εσώρουχα αγοράζουν κατά μέσο όρο οι άνδρες μέσα σε έναν χρόνο;».

Η Ειρήνη απάντησε «30 εσώρουχα» και τότε ο παρουσιαστής της είπε με χιούμορ: «Ειρήνη μου, δεν ξέρω με ποιους είχες μπλέξει τόσα χρόνια. Κάθε μέρα άλλο εσώρουχο φορούσε αυτός; Πώς λες ότι 30 δεν είναι πολλά; Του προηγούμενου χρόνου τα πετάς;» με την παίκτρια να του απαντά: «Του τα έσκιζα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης