Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα για την παρουσίαση του πρωινού καλοκαιρινού μαγκαζίνο του ΑΝΤ1, «Elatte».

Ανάμεσα σε αυτά ήταν της Μαίρης Συνατσάκη και της Νάντιας Μπουλέ, τις οποίες δημοσιεύματα ήθελαν να βρίσκονται στο «τιμόνι» του «Elatte».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται, όμως, πως η Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε γνώμη, καθώς, σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου, όταν πληροφορήθηκε ότι την παρουσίαση τελικά αναλαμβάνει ο Θανάσης Πάτρας με τη Νάντια Μπουλέ και εκείνη απλώς θα είχε δευτερεύοντα ρόλο (στη θέση της πανελίστριας) στην εκπομπή.

Η ίδια χαρακτήρισε το δίδυμο Πάτρα-Μπουλέ «πολύ ενδιαφέρον», ενώ αποκάλυψε ότι «έχω συζητήσει διάφορα πράγματα με το κανάλι, αλλά στο συγκεκριμένο σχήμα εγώ φέτος το καλοκαίρι δεν θα είμαι».

Η Νάντια Μπουλέ, από την άλλη, κατενθουσιασμένη για τα νέα της καθήκοντα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της, αποκαλύπτοντας ότι για να παρουσιάσει το «Elatte», «τα ακύρωσα όλα. Ό,τι είχα κανονίσει. Δυνάμεις έχω, γιατί έχω όρεξη. Σκέφτηκα ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία πρόταση. Σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο concept και δεν σκέφτηκα καθόλου τις διακοπές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: star.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης