Η Cyber Week είναι η εβδομάδα που καθιερώνει η Anytime και κατά τη διάρκεια της μπορείς να βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου και σπιτιού με έκπτωση έως και 40%.

Στην Αμερική η Black Friday, δηλαδή η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, θεωρείται η μέρα της έναρξης των Χριστουγεννιάτικων αγορών και τα καταστήματα ανοίγουν από πολύ νωρίς με εξαιρετικά μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα βλέπουμε συχνά και στην Ελλάδα πολλές επιχειρήσεις να ενσωματώνουν την πρακτική της «Μαύρης Παρασκευής», καθώς οι καταναλωτές την έχουν λατρέψει.

Όμως με το όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που καταλαμβάνουν οι ηλεκτρονικές αγορές τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο αποφάσισαν να υιοθετήσουν την Cyber Monday.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Cyber Monday είναι η ακριβώς επόμενη Δευτέρα μετά την Black Friday και αποτελεί διάδοχο της για τις μεγάλες προσφορές στις ηλεκτρονικές αγορές. Η Anytime όμως επιλέγει να διευρύνει την Cyber Monday σε Cyber Week και να προσφέρει στους καταναλωτές της ασφαλιστικές λύσεις για το αυτοκίνητο και την κατοικία που αγγίζουν μέχρι και το 40% της αρχικής τιμής!

Η Anytime εισήγαγε στην Ελληνική αγορά την Cyber Week για πρώτη φορά το 2018 και η τεράστια επιτυχία της την οδήγησε να γίνει «θεσμός». Έτσι φέτος το καταναλωτικό κοινό έχει ξανά την ευκαιρία να αποκτήσει ασφαλιστικά προϊόντα με έκπτωση έως και 40% από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου!

Πρόκειται για μία εξαιρετικά μεγάλη ευκαιρία καθώς για μία ολόκληρη εβδομάδα ο κάθε ένας θα έχει τον χρόνο να επιλέξει και να σχεδιάσει την ασφάλεια που πάντα ήθελε για το αυτοκίνητο και το σπίτι του, χωρίς την πίεση να κάνει μία βιαστική αγορά που δεν θα τον εκφράζει για να μην τελειώσει το «απόθεμα».

Οι ασφάλειες αυτοκινήτου και κατοικίας είναι προϊόντα και απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και έχουν όρους και δεσμεύσεις. Έτσι ο ασφαλισμένος θα πρέπει να γνωρίζει ακριβώς τι προσφέρεται και πως τον εξυπηρετεί, ώστε να κάνει την σωστή επιλογή και να καλύψει τις ανάγκες του και να είσαι σωστά προστατευμένος.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία πίσω από τη Cyber Week, η άνεση χρόνου και το αίσθημα ελευθερίας, ώστε ο κάθε καταναλωτής να έχει τον χρόνο να μελετήσει και να ενημερωθεί για την ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας που πρόκειται να αγοράσει και να επιλέξει ο ίδιος τι ακριβώς καλύψεις χρειάζεται με βάση τις πραγματικές του ανάγκες.

Όμως σε ποια προϊόντα στο φετινό Cyber Week η Anytime προσφέρει έκπτωση έως και 40% από την αρχική τιμή;

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Anytime είναι μία από τις γνωστότερες και πιο καινοτόμες direct ασφαλιστικές της χώρας. Για πολλούς είναι συνώνυμη με την ασφάλεια αυτοκινήτου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά δημοφιλή πακέτα και καλύψεις θα έχουν έκπτωση έως και 40% σε όλα τα ετήσια συμβόλαια!

Σε αυτή τη Cyber Week λοιπόν, μπορείς να σχεδιάσεις για το αυτοκίνητο σου ένα ασφαλιστικό πακέτο Standard Drive το οποίο χαρακτηρίζεται από τις πολλές και διαφορετικές παροχές και καλύψεις που σου προσφέρει καθώς και  για την μεγάλη του ευελιξία μιας και μπορείς να έχει διάρκεια από 30 ημέρες έως 365! Επιλέγοντας ένα ετήσιο πακέτο Standard Drive και σχεδιάζοντας όπως θες με καλύψεις απλής ή μικτής ασφάλειας, μπορείς να έχεις έκπτωση έως και 40% από την αρχική τιμή του χάρη στο Cyber Week!

Υπάρχουν όμως και λύσεις για όσους είναι περιστασιακοί οδηγοί. Δεν έχει σημασία πόσα χιλιόμετρα κάνεις τον χρόνο με το αυτοκίνητο καθώς η ασφάλεια είναι υποχρέωση από τον νόμο. Έτσι η Anytime έχει σχεδιάσει για εσένα την απόλυτη λύση, τα οικονομικά πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο Short Drive!

Το Short Drive είναι μία ασφάλεια αυτοκινήτου που απευθύνεται σε όσους κάνουν έως 5.000 χιλιόμετρα τον χρόνο και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Buy the Mile ώστε να ξέρεις ανά πάσα στιγμή μέσα από application τα χιλιόμετρα σου.

Με το Short Drive μπορείς να ασφαλίσεις κανονικά με όλες τις καλύψεις που χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο, για 3.000 χιλιόμετρα και στην περίπτωση που δεις πως χρειάζεσαι παραπάνω να προσθέσεις άλλα 2.000 χιλιόμετρα.

Με την Cyber Week λοιπόν έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις έως και 40% πιο φτηνά ένα  οικονομικό πακέτο Short Drive.

Και μην ξεχνάς, πως με κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου έχεις μοναδικά προνόμια εντελώς δωρεάν όπως έκπτωση σε service και ανταλλακτικά αυτοκινήτου, έκπτωση στην περίπτωση αγοράς νέου αυτοκινήτου, το δικαίωμα να γίνεις μέλος στο μεγάλο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών του Anytime Club και δωρεάν ιατρικές συμβουλές από την Γραμμή Υγείας 1010!

Ασφάλεια κατοικίας

Η Cyber Week της Anytime είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να ασφαλίσεις την κατοικία, το περιεχόμενο της ή ακόμα και τα δύο μαζί από πολλούς κινδύνους με έκπτωση έως και 40%!

Μπορείς να προστατέψεις την ιδιοκτησία σου ή το νέο σπίτι που αγόρασες με δάνειο, με ένα από τα τρία πακέτα ασφάλειας κατοικίας.

Το απλό πακέτο Economic σου καλύπτει ζημιές που προκλήθηκαν από πυρκαγιές, σεισμούς, εκρήξεις, πτώσεις δέντρων, τρομοκρατικές ενέργειες ή άλλες πολιτικές ταραχές. Παράλληλα καλύπτει δαπάνες έκδοσης οικοδομικών αδειών, έξοδα πυρόσβεσης και έξοδα που θα προκληθούν σε κοινόχρηστους, κοινόκτητους χώρους, καθώς και χώρους στάθμευσης ή αποθήκευσης που αποτελούν ιδιοκτησία σας.

Εάν χρειάζεσαι παραπάνω, τότε μπορείς να επιλέξεις το πακέτο Value που έχει όλα τα παραπάνω και προσφέρει επιπλέον καλύψεις από πλημμύρες, καταιγίδες, χαλαζόπτωση, διαρροές και θραύσεις σωληνώσεων, ζημιές από κλοπές και κάλυψη απώλειας ενοικίων ή δόσεις στεγαστικού δανείου σε περίπτωση ζημιάς.

Όμως οι λύσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς υπάρχει το απόλυτο πακέτο ασφάλισης κατοικίας Anytime Premium που προσφέρει ότι και τα άλλα δύο πακέτα συν κάλυψη από βραχυκυκλώματα, θραύσεις τζαμιών, κλοπή περιεχομένου, κακόβουλες ενέργειες και νομική υποστήριξη.

Η άλλη λύση είναι να ασφαλίσεις το περιεχόμενο του σπιτιού σου. Μπορείς να επιλέξεις το βασικό πακέτο Content που προσφέρει καλύψεις ζημιών στο περιεχόμενο του σπιτιού που προκλήθηκαν από πυρκαγιές, εκρήξεις, τρομοκρατικές ενέργειες, πλημμύρες, έντονα καιρικά φαινόμενα, διαρροές ή θραύσης σωλήνων, βραχυκυκλώματα, κλοπές ή άλλες κακόβουλες ενέργειες.

Όμως αν όλα αυτά δε σου φτάνουν και σκέφτεσαι τους σεισμούς, υπάρχει λύση και γι’ αυτό. Ονομάζεται Content Plus προσφέρει όλα τα παραπάνω και παράλληλα καλύψεις για ζημιές που προκλήθηκαν στο περιεχόμενο του σπιτιού από σεισμό.

Όλα τα πακέτα ασφάλισης κατοικίας ή περιεχομένου της Anytime μπορείς να τα αποκτήσεις έως και 40% φτηνότερα μέσα στη Cyber Week!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης