ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

Εξαιρετικά πρακτική η απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ. Με συνοπτικές διαδικασίες μας προτείνουν να κόψουμε τα πόδια μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή λέει τα ειδικά παπούτσια που φοράνε οι διαβητικοί είναι ακριβά που σημαίνει ότι το κόστος για το δημόσιο είναι μεγάλο σκέφτηκαν στην επιτροπή… αντί να αγοράζουνε τις γόβες να κόβουνε μια και καλή τα δάχτυλα.

Τι χρειάζονται τα στάδια;;; Το μέτρο πάντως κάτι μου λέει ότι θα επεκταθεί… Οι διαβητικοί με τα παπούτσια είναι η αρχή .., σε λίγο θα συνεχίσουνε με μέτρο αντίστοιχο για τις ημικρανίες. Τι να παίρνεις χάπια και να βάζεις υπόθετα, αφού θα σου ξανάρθει …κόψε το κεφάλι σου απο την αρχή για να μην χαλάσει το στομάχι με τα παυσίπονα Καλά εκεί …που έχουν καθυστερήσει είναι με τα μάτια …Αφού χαλάνε που χαλάνε …θα πετιέται το ένα νωρίς για να γλυτώνουνε έξοδα. Άλλο ένας φακός , άλλο δύο φακοί , άλλο μισός σκελετός , άλλο ολόκληρος.

ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ …ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΘΕΜΑΤΑΚΙ

Το Σάββατο το μεσημέρι ήρθε σπίτι η Μανίνα , η γνωστή ξεχαρβαλωμένη, βουλιμική ξαδέρφη . «Ποιός είναι ο Μήτσος ο Φορτηγατζής»; Με ρώτησε με το χέρι στο μέρος του κορμιού της όπου κάποτε υπήρχε αυτό που γνωρίζουμε όλοι ως «μέση» . «Δεν ξέρω κανέναν Φορτηγατζή που να τον λένε Μήτσο . Γιατί»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γιατί η Ρούλα ξέρει». «Ποιά Ρούλα;». «Η Κορομηλά . Δεν υπάρχει για μένα άλλη Ρούλα».

Αφού της έδωσα ένα ψωμί με μορταδέλα και φέτα , η σκέψη της βρήκε ειρμό και μου αποκάλυψε ότι όταν η Ρούλα βγήκε στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια, ως «τηλεφωνική παρέμβαση» για να της δώσει ευχές και ως κουμπάρα …της έδωσε να μιλήσει με έναν «Μήτσο Φορτηγατζή» ο οποίος κατά την ξαδέλφη μου δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Χτύπησα φραπέ «στο καπάκι» διότι ..η Μανίνα βουλιμική είναι, ξεχαρβαλωμένη είναι , ανέραστη επίσης , λίγο υπερβολική μπορεί ,αλλά … δεν είναι ηλίθια. Η αλήθεια είναι ότι η Ρούλα με έναν Δημήτρη που κάνει παρέα είναι ο συγκεκριμένος και στον «αέρα του Αλτερ» μόνο σαν Μήτσος φορτηγατζής, θα μπορούσε να παρέμβει Τώρα που το γράφω θυμάμαι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, έβγαινε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σαν «κύριος πικραμένος» .. Δεν ήταν ούτε μία ούτε δύο οι φορές που έκανε παρέμβαση.Σε όσους το είχα πει λοιπόν κανένας δεν με πίστεψε αλλά και εγώ δεν είχα ζόρι να τους πείσω για να με πιστέψουν.

ΤΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σκεφτόμουνα μετά την πρεμιέρα του Πέτρου,με Σάκη και Ελεονώρα ποια εκπομπή θα μου άρεσε να κάνει ο Πέτρος .Θα ήθελα να τον δω στην θέση της Βίκυς Φλέσα. Ένας καλεσμένος και ο Πέτρος . Τίποτα άλλο. Ούτε τύμπανα, ούτε καραμούζες, ούτε τραμπολίνα, ούτε φάλτσα χειροκροτήματα.

Η LADY GAGA υπάρχει παντού.Αλλά η τρέσα είναι πιο τσαλαπατημένη και από της κυρίας Μαριγούς στον γάμο των παιδιών.

ΜΑΘΑΙΝΩ ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη κλείσανε να εμφανιστούν παρεάκι και αυτό ως ιδέα μου αρέσει πολύ.

ΚΑΛΗ «σχετική» επιτυχία , όπως είπε και ο Δρυμούσης (χα!χα) να ευχηθώ στην Φαίη και τον Γιώργο που ξεκινάνε την Δευτέρα από το μεγάλο κανάλι. Εγώ για ευνόητους λόγους δεν θα μπορώ να δω αφού θα είμαι με τα αγόρια και το παρεάκι μας στο 10 – 1 αλλά θα δω τις αναπαραγωγές.

Η ΛΙΖΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΕΘΑΝΕ

Η Λίζα ήταν η λυκοσκυλίτσα που έζησε στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού δέκα χρόνια. Τα τελευταία τρία κάναμε πολύ παρέα. Κάθε βράδυ, ότι ώρα και να τελείωνα το μοντάζ με περίμενε για να με συνοδεύσει στο αυτοκίνητο. Έμπαινα μέσα, ξεκινούσα και μετά έφευγε για να πάει στην είσοδο της Λεχουρίτη ( στο δεύτερο κτίριο του σταθμού) να βρει τον «νονό της» τον Μήτσο. Ο Δημήτρης χρόνια φύλακας στον σταθμό, είναι εκείνος που την βάφτισε «Λίζα».

Ξέρω ότι πολλοί την αγαπήσατε. Ξέρω ότι παιδιά – φίλοι από τα εξωτερικά συνεργεία ρωτούσατε για την τύχη της, τις τελευταίες μέρες που δεν την βλέπατε στην πόρτα του σταθμού.

Η Λίζα πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ιατρείο του Θωμά του Μαραγκού. Λίγες ώρες πριν, ο Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο. Το Λιζάκι είχε πρόβλημα .Ειδοποιήσαμε τον Κωνσταντίνο και έτρεξε με το pet taxi να την μεταφέρει στο γιατρό όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Ήταν μια βδομάδα που είχε τελειώσει η προηγούμενη νοσηλεία της και όλα έδειχναν ότι η Λίζα θα άντεχε. Τελικά …το πρωί του Σαββάτου, ο Δημήτρης, ο Σταύρος, ο Βασίλης, ο Αλεξ και εγώ στο βουνό του Υμηττού την αποχαιρετίσαμε.

Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όσους προσέφεραν. Ο Κωνσταντίνος δεν δέχθηκε να πληρωθεί για τις μεταφορές της. Κουβέντα δεν σήκωσε. Πόσο με ξαφνιάζουν στ΄ αλήθεια οι άνθρωποι ακόμη και τέτοιες μέρες που ζούμε. Μεροκάματο βγάζει με πολύ κόπο και όμως για την Λίζα δεν ήθελε ούτε ένα Ευρώ. Να ευχαριστήσω επίσης την Gloria στο Bark avenue στο ψυχικό, που μας χορηγούσε την διατροφή της εδώ και επτά μήνες.

Ανησυχούσαμε αρκετά τον τελευταίο καιρό με τα προβλήματα που ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο . Αλλά ακόμη και στην τελική φάση δεν κούρασε, δεν ανησύχησε, δεν απαίτησε …το Λιζάκι μας. Ακόμη και λίγο πριν την τελευταία της κρίση σιγουρεύτηκε ότι ο Σταύρος είχε μπει στο αυτοκίνητο…

Πριν αρχίσω να γράφω το σημερινό κομμάτι , είδα τις τελευταίες εξετάσεις της, ακουμπισμένες στο γραφείο μου. Ως «Λίζα Αlter» ήταν καταχωρημένη στα αρχεία του γιατρού Θωμά Μαραγκού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης