Με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, κατά την Τελετή Απονομής των Transport and Logistics Awards 2017, η Hellenic Automotive-Europcar Greece, απέσπασε βραβείο Gold, για τις καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες της, στο κομμάτι του After Sales Service.

Πολλές οι τιμητικές διακρίσεις για την Europcar, ως η πρώτη εταιρία στον χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων, η οποία έχει εξελίξει εντυπωσιακά το Call Center της, το οποίο μέσα από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχει 24ωρη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο, σε 7 γλώσσες. Η γνώση της σημασίας του συντονισμού αλλά και της ομαδικής εργασίας είναι ένα βασικό στοιχείο του DNA της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι αποφάσεις, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα, βασίζονται στην ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών του πελάτη. H Europcar συνεχίζει να είναι πάντα πιστή στο καταναλωτικό κοινό και στις υποσχέσεις της και συνεχίζει να καινοτομεί και να θέτει τις τάσεις στην αγορά της ενοικίασης!

Σχετικά με την Europcar

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Europcar ιδρύθηκε το 1975 και από την αρχή της δημιουργίας της προσανατολίστηκε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Η ποιότητα των υπηρεσιών – για την οποία και έχει αναγνωριστεί η εταιρεία στην Ελληνική και διεθνή αγορά – είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων έργων στο να διατηρήσει την υπόσχεσή της και στο να συνεχίζει να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες ενοικίασής, με γνώμονα τα διεθνή πρότυπα.

Η πρόκληση για την εταιρεία δεν είναι μόνο η εφαρμογή βασικών αρχών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά η πίστη, το θάρρος και το όραμα να προχωρήσει πέρα από αυτό, στην οικοδόμηση μιας φήμης που θα την κατατάσσει στους καινοτόμους του χώρου της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης