Η ομάδα του Forum2020, διοργανώνει έναν ενδιαφέροντα αγώνα με οχτώ συνομιλητές-«μονομάχους» σε μία «παλαίστρα» ιδεών κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε ένα «Ideas Fight Debate», που θα παρακολουθήσουν 300 επιφανείς επιχειρηματίες της χώρας.

Μπορεί και αν ναι, πότε να βγει η χώρα μας από την κρίση; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιες είναι οι δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης της Ελλάδας έως το 2020; 

Είναι εφικτό ή όχι ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης 5%-7%;

Στα καίρια αυτά ερωτήματα, που στοχεύουν στην καρδιά του προβλήματος της ελληνικής οικονομίας, απαντούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στο Hilton, από τις 12.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι, σε έναν πρωτότυπο δημόσιο διάλογο, αντιπρόσωποι από 4 διαφορετικούς χώρους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α) επιχειρηματίες: οι Πέτρος Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Πειραιά & συνιδρυτής της aephoria.net και Αλέξανδρος Λαμνίδης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ,

β) επενδυτές: οι Eytan Tigay, Managing Director Rhône Capital και Γιώργος Τανισκίδης,  President/Core Capital Partners,

γ) πολιτικοί: ο καθηγητής Γιώργος Κατρούγκαλος, Αναπληρωτής Υπουργός ΕΣΔΑ και η Ντόρα Μπακογιάννη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας & πρώην Υπουργός Εξωτερικών και

δ) πανεπιστημιακοί: οι καθηγητές οικονομικών Charles Goodhart/LSE και Δημήτριος Τσομώκος/Said Business School, St. Edmund Hall, University of Oxford.

Τη συζήτηση έχει κληθεί να συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και θα καλυφθεί μέσω Internet με livestreaming, στην ιστοσελίδα του Forum2020.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης