Η εταιρεία Λακιώτης προσφάτως δημιούργησε νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο – showroom στην Ζάκυνθο. Ο νέος εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδός Γαϊτανίου – Σαρακηνάδου σε ιδιαίτερα κομβικό σημείο, εύκολα προσβάσιμο, με παρκινγκ.

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος βρίσκονται διαθέσιμα και μέσω του νέου μας eshop στο www.lakiotis.gr ενώ το τηλέφωνο – φαξ επικοινωνίας του καταστήματος είναι 26950 61969.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος μας αυτός εκθεσιακός χώρος που χαρακτηρίζεται από εργονομία, υψηλή αισθητική, design και μεγάλη ευρυχωρία, έρχεται για να κάνει τις αγορές σας ευκολότερες. Μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων και μια πλούσια, ευρύχωρη και άνετη έκθεση, οι αγορές σας γίνονται ευκολότερες από ποτέ και διασκεδαστικές!!! Μια ακόμη προσφορά προς τους πελάτες μας….. δια χειρός ΛΑΚΙΩΤΗ. Ο νέος μας εκθεσιακός χώρος καλύπτει με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 500 € ολόκληρη την περιοχή της Ζακύνθου.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής, μπάνιου, ψύξης και θέρμανσης για περισσότερο από 37 χρόνια, και είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 9001:2008. Εφαρμόζουμε αρχές Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, και κύριος μας στόχος είναι η προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, υποστήριξης πριν αλλά και μετά την πώληση, καθώς και η ολική ικανοποίηση των πελατών μας, πάντα σε συνάρτηση με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές όπως το κορυφαίο εμπορικό λογισμικό SAP, αναπτύσσοντας δίκτυο πωλήσεων μέσω του διαδικτύου, και διευρύνοντας διαρκώς την γκάμα μας με νέα προϊόντα όπως Έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες, και πολλά άλλα, θέτουμε τις βάσεις για ισχυρές συνεργασίες με αξιοπιστία, διαφάνεια και αμεσότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης