Σύζυγος Στουρνάρα: «Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 21:49
Σύζυγος Στουρνάρα: «Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο»
«Τη νύχτα μέρα παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ» σύμφωνα με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, η οποία με δήλωσή της ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει λάβει από το ελληνικό δημόσιο ούτε ένα ευρώ.

«Το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ σκανδαλωδώς αγνοεί τα γεγονότα και τους αριθμούς καθώς η εταιρεία της, η MINDWORK, ανέλαβε να οργανώσει ένα μεγάλο συνέδριο αξίας 713.271,000 ευρώ για το οποίο το Ελληνικό δημόσιο όχι μόνο δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ, αλλά εισέπραξε μόνο από Φ.Π.Α. 132.450,7 ευρώ» αναφέρει η κα Νικολοπούλου. 

Όπως εξηγεί, η εταιρεία της συγκέντρωσε 408.323,53 ευρώ από χορηγίες και υπηρεσίες ενώ σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT) της Ε.Ε. οργάνωσε ένα εξαιρετικό συνέδριο που άφησε εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Λίνας Στουρνάρα:

«Ούτε ένα ευρώ δεν πήρα από το ελληνικό δημόσιο. Το δημόσιο από τη δική μου δουλειά εισέπραξε μόνο από ΦΠΑ 132.450,7€

Με τη γνωστή μέθοδό του, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τη νύχτα μέρα! Ο στόχος; Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

Το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ σκανδαλωδώς αγνοεί τα γεγονότα και τους αριθμούς! Πράγματι, η εταιρεία μου MINDWORK ανέλαβε να οργανώσει ένα μεγάλο συνέδριο αξίας 713.271,000 € για το οποίο το Ελληνικό δημόσιο όχι μόνο δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ, αλλά εισέπραξε μόνο από Φ.Π.Α. 132.450,7€.

Η εταιρεία μου συγκέντρωσε 408.323,53€ από χορηγίες και υπηρεσίες. Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT) της Ε.Ε. οργανώσαμε ένα εξαιρετικό συνέδριο που άφησε εποχή. Μάλλον διαφήμιση είναι αυτό για μένα! «Γράψατε ιστορία με αυτό το συνέδριο, μια εκδήλωση e-health της Ελληνικής Προεδρίας που θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό…» έγραφε η συγχαρητήριος επιστολή της Γενικής Διεύθυνσης. Ποιος δεν θέλει να κάνει μια απαιτητική και ακριβή εκδήλωση χωρίς να πληρώσει; Αυτά είναι γνωστά στον πρόεδρο της επιτροπής κ Μπαλωμενάκη, που προκειμένου να μην ντροπιαστεί από την αποκάλυψη αυτή, αρνήθηκε να με καλέσει να καταθέσω στην επιτροπή για την υγεία».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 21:50