Οι Κροατικές Αερογραμμές προχωρούν στην εφαρμογή του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων από την ερχόμενη Κυριακή, και θα πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις σε 38 ευρωπαϊκούς προορισμούς σε 24 χώρες από τα αεροδρόμια της χώρας.
Το δε Ζάγκρεμπ θα συνδέεται άμεσα με 24 ευρωπαϊκούς προορισμούς σε 22 χώρες.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων αρχίζει πριν από τις διακοπές του Πάσχα, οι οποίες παραδοσιακά σηματοδοτούν την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Κροατία. Οι Κροατικές Αερογραμμές στο απόγειο της σεζόν θα εκτελούν 105 πτήσεις καθημερινά κατά μέσο όρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη σεζόν, ο εθνικός αερομεταφορέας θα συνεχίσει να πετάει και στους δέκα προορισμούς που έχουν συμπεριληφθεί στο δίκτυο πτήσεων του τα τελευταία τρία χρόνια: Λισαβόνα, Μιλάνο, Πράγα, Αγία Πετρούπολη, Στοκχόλμη, Όσλο, Ελσίνκι, Βουκουρέστι, Δουβλίνο και Μόσταρ.

Θα εκτελούνται επίσης δύο εποχιακές διαδρομές που δρομολογήθηκαν πέρυσι: Σπλιτ-Κοπεγχάγη και Ντουμπρόβνικ-Μόναχο.

Η εταιρεία αναμένει αύξηση κατά 5% του αριθμού των επιβατών φέτος σε σχέση με πέρυσι, όταν σημείωσε ρεκόρ 2,17 εκατομμυρίων επιβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Croatia Airlines διαθέτει στόλο 12 αεροσκαφών – τέσσερα αεροσκάφη Airbus 319, δύο αεροσκάφη Airbus 320 και έξι αεροσκάφη Dash 8-Q400.
Όπως τα τελευταία δύο χρόνια, θα εκμισθώσει δύο ακόμη αεροσκάφη για τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Φέτος η εταιρεία γιορτάζει την τριακοστή επέτειο από την ίδρυσή της. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχουν πετάξει με αεροσκάφη της εταιρείας 38,3 εκατομμύρια επιβάτες και πραγματοποιήθηκαν 590.000 πτήσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης