Στις 1.411,09 μονάδες έκλεισε η συνεδρίαση της Τρίτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να σημειώνει άνοδο της τάξης του 0,49%.
Η αξία των συναλλαγών παρέμεινε στα χαμηλά επίπεδα των 49,623 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,70%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε οριακά σε ποσοστό 0,08% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,68%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ +2,88%, της Βιοχάλκο+2,56% και της Εθνικής +1,99%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι μετοχές της Τιτάν -1,02% και του ΟΤΕ -0,96%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Ταξιδιών +2,80% και των Μέσων Ενημέρωσης +2,57%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών -0,96% και των Προσωπικών Προϊόντων -0,65%.
Στο σύνολο των υπό διαπραγμάτευση μετοχών 83 κινήθηκαν ανοδικά, 59 πτωτικά και 69 παρέμειναν σταθερές.
