Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στο στρατόπεδο της Εθνικής Ιταλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» είδε να προστίθεται στο κεφάλι του ακόμη ένας πονοκέφαλος, ο οποίος έχει να κάνει με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρόμα ταλαιπωρείται από τράβηγμα, τραυματισμός, που δεν του επέστρεψε να συμμετάσχει στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην Γκαουτένγκ Ολ Σταρς και έχει καταστήσει την παρουσία του στην αναμέτρηση της Δευτέρας (14/6) με την Παραγουάη εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των «ατζούρι» με δηλώσεις του τόνισε ότι ο 27χρονος άσος έμεινε εκτός αγώνα, περισσότερο για να προφυλαχθεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος.

Για την ιστορία, στο σημερινό φιλικό ματς οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές φιλοδώρησαν με έξι γκολ (6-0) την αντίπαλό τους. Τα γκολ της «σκουάντρα ατζούρα» πέτυχαν συγκεκριμένα οι Πατζίνι, Πέπε (από δύο γκολ ο καθένας), Ιακουίντα και Ντι Νατάλε.