Όλες οι γυναίκες πριν γίνουν μαμάδες κάνουν δηλώσεις, ότι δεν θα αλλάξουν τίποτα απολύτως τόσο στον γάμο όσο και στην προσωπική τους ζωή!

H γέννηση όμως ενός μωρού από μόνη της προϋποθέτει αλλαγές και καταρρίπτει τον μύθο ότι «εγώ δεν θα γίνω σαν τις άλλες»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε παρακάτω τα πιο συνηθισμένα πράγματα που ορκιζόσασταν ότι δεν θα κάνετε, αλλά τελικά οι καταστάσεις δεν σας επέτρεψαν να κρατήσετε τους «όρκους» σας!

Δεν θα παραμελήσω τον εαυτό μου και την εμφάνισή μου!
Το μωρό έρχεται και ο χρόνος κυλάει σαν νερό! Ενώ έχετε όλη την καλή διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας οι διαρκείς απαιτήσεις της καθημερινότητας για τη φροντίδα του μωρού και του σπιτιού δεν σας το επιτρέπουν. Όχι μόνο δεν έχετε χρόνο να κάνετε μια εξωτερική αγαπημένη δραστηριότητα, όπως είναι η βόλτα στα καταστήματα ή να πάτε στο γυμναστήριο, αλλά δεν προλαβαίνετε ούτε να πάτε στο κομμωτήριο! Το καθημερινό σας ντους μοιάζει να είναι πολυτέλεια. Κάνετε υπομονή… και θα έρθουν οι στιγμές που θα μπορείτε να αφιερώσετε απερίσπαστη χρόνο στον εαυτό σας και να μη σας διακόπτει κάποιος. Μη ξεχνάτε πως οι προτεραιότητές σας πλέον έχουν αλλάξει.

Το παιδί μου θα τρώει μόνο υγιεινές τροφές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσες φορές περάσατε μαζί με το παιδί σας μπροστά από το ράφι με τις σοκολάτες και τα σνακ, και δεν μπορέσατε να αντισταθείτε στα παρακάλια του ή πόσες φορές του δώσατε από μόνη σας μια σοκολάτα ή ένα δεύτερο μπισκότο προκειμένου να το επιβραβεύσετε για την καλή του συμπεριφορά και να «αγοράσετε» λίγο χρόνο προκειμένου να οργανώσετε τις δουλειές σας;  Χαλαρώστε. Δεν πειράζει αν κάποιες φορές βγαίνετε από το πρόγραμμα. Αρκεί που είστε ευαισθητοποιημένη και ενημερώνεστε διαρκώς για την αξία της υγιεινής διατροφής για το παιδί σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης