Τον μικρότερο γιο τους βάφτισαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μαρούσι και ο μπέμπης πήρε το όνομα Αναστάσιος – Αλκαίος.

Οι γονείς έφτασαν με τον Άδωνι να κρατά τον μικρό στην αγκαλιά, τυλιγμένο με μία γαλάζια κουβέρτα, ενώ καλεσμένοι ήταν πολύ κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού, συγγενείς και φίλοι και δεν ξεπέρασαν τους εβδομήντα σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νονοί του μικρού ήταν ο Μπίλη και η Μελίνα Δασκαλάκη με τον γιό τους, Χάρη.

Η μαέστρος έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα κοντό λευκό φόρεμα χωρίς μανίκια και nude ψηλοτάκουνες γόβε. Μάλιστα, οι παριστάμενοι σχολίασαν το πόσο μοιάζει στη μαέστρο η 16χρονη κόρη της, Θεοδώρα, από τον πρώτο της γάμο με τον Θεόδωρο Μανωλίδη, η οποία εμφανίστηκε με κοντό ασπρόμαυρο πουά φόρεμα και γόβες χωρίς ιδιαίτερα ψηλό τακούνι.

Την μπλε και λευκή διακόσμηση της κολυμπήθρας, την λαμπάδα και τα μαρτυρικά είχε αναλάβει ο οίκος Καραβερβέρης, στολίζοντας με ορτανσίες και τριαντάφυλλα. Τα κουφέτα ήταν μέσα σε ένα γαλάζιο κουτάκι δεμένο με μπλε κορδέλα, όπως και τα βαφτιστικά, ενώ υπήρχε και ένα μπρελόκ – αρκουδάκι, όμοιο με εκείνο της λαμπάδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στον Αυλώνα, όπου παρέστησαν όλοι οι καλεσμένοι. Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης με την σύζυγό του, ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης με την γυναίκα του και ο τρίτος αδερφός του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας, με τα παιδιά του.

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης