Mε την ένδειξη «αποκλειστικό» η ιστοσελίδα iefimerida ενημέρωσε τo μεσημέρι της Πέμπτης 30 Αυγούστου τους αναγνώστες της πως ο κ. Πατούλης οδεύει για τον θώκο του περιφερειάρχη και ο κ. Κώστας Μπακογιάννης για τον δήμο Αθηναίων κατά τις επόμενες αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές.
Είναι δεδομένο πως οι αναγνώστες της ιστοσελίδας iefimerida πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένοι αλλιώς ποιος ο λόγος ύπαρξης της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.
Με μία σημαντική διαφορά: Οι αναγνώστες αυτοί όπως και πάρα πολλοί άλλοι έχουν ενημερωθεί ήδη από τις 4 Αυγούστου 2018 πως ο κ. Πατούλης και ο κ. Μπακογιάννης είναι οι εκλεκτοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρώτος ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και ο δεύτερος ως υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων.
Οι αναγνώστες ενημερώθηκαν από ανάρτηση του zougla.gr και για του λόγου το αληθές, ιδού και το url της είδησης:

Δεν θα ενοχλούσε κανέναν αν η εν λόγω ιστοσελίδα αναρτούσε έστω και καθυστερημένα την είδηση αυτή. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός η επανάληψη είναι μήτηρ της γνώσεως. Αυτό που ενοχλεί είναι το αβασάνιστο «αποκλειστικό».

Η ταπεινότητα αγαπητοί συνάδελφοι είναι προσόν και αποτελεσματικό αμυντικό όπλο στη δημοσιογραφία. Κυρίως για να μη γίνεσαι ρεζίλι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης