Τα μπλέντερ της Siemens δουλεύουν ασταμάτητα στην Εξεταστική Επιτροπή, αλλά, παρότι… αλέθουν τα πάντα, η αλήθεια δεν λέει να φανεί!

«Άνθρακες για σήμερα ο θησαυρός! Ο κύριος Γιάννης Ματζουράνης ήρθε και, με ικανότητα, έκανε παράσταση προσφοράς υπηρεσιών στον πελάτη του (εννοεί το στέλεχος του ΟΤΕ, Γιώργο Σκαρπέλη, που είχε προφυλακιστεί για το σκάνδαλο της Siemens) και όχι για να υπηρετήσει την αλήθεια», είπε λίγο μετά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Τζαβάρας ήθελε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας να προστατεύσει τον Ζαγοριανό (τον ανακριτή, δηλαδή, που κατηγορείται ότι χειρίστηκε με δόλιο τρόπο την υπόθεση της Siemens), αλλά την ίδια στάση είδα ότι κράτησε και ο Παναγιώτης Καμμένος», ήταν η πληρωμένη απάντηση του δικηγόρου Γιάννη Ματζουράνη.

Το καλύτερο, όμως, ο δικηγόρος του Γιώργου Σκαρπέλη το φύλαγε για το τέλος, όταν αφοπλιστικά σχολίασε ότι: «Από το ημερολόγιο Χριστοφοράκου και τις καθημερινές επαφές προκύπτει ότι ήταν ο ίδιος για την οικογένεια Μητσοτάκη, ο μεγάλος τους αδελφός. Ο Χριστοφοράκος φρόντιζε για όλη την οικογένεια. Για τον αδελφό και τις τηλεφωνικές του συσκευές, για την αδελφή και την οικονομική βοήθεια στη Μη Κυβερνητική Οργάνωσή της, για τις αγορές της πρώην συζύγου του αδελφού και, τέλος, φρόντιζε ακόμη για τα ταξίδια, τα αεροπορικά εισιτήρια και για τα εκλογικά κέντρα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει και ύποπτη συναλλαγή!».

Να σε κάψω Μήτσο… μου, να σ’ αλείψω λάδι, δηλαδή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης