Ο λόγος για το «παρεάκι» των κουμπάρων του ραδιοφώνου στο Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όπου για να αλλάξει η κατάσταση μάλλον η τελευταία πρέπει να βάλει το… χέρι της!

Μαύρα τα είχαν βάψει με το αποτέλεσμα των εκλογών και τη θριαμβευτική νίκη του ΠΑΣΟΚ, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΡΑ Αντώνης Ανδρικάκης, η πολύ καλή του φίλη Διεθύντρια Προγράμματος της ΕΡΑ Μαργαρίτα Μυτιληναίου και ο Διευθυντής του ΕΡΑ Kosmos Γιώργος Μουχταρίδης. Γιατί; Διότι γνώριζαν ότι μετά από τόσα χρόνια επιβίωσης με υπέρογκους μισθούς στην ΕΡΤ, και τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούσαν και διατηρούν με τον πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ Χρήστο Παναγόπουλο και τον μεταβατικό νυν Πρόεδρο Τζόνυ Καλημέρη, θα έβλεπαν την πόρτα της εξόδου από το κρατικό «μαγαζί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση όμως του Παύλου Γερουλάνου, να τοποθετήσει ως Πρόεδρο στην ΕΡΤ των Γιώργο Γαμπρίτσο, τους έκανε όχι μόνο να χαρούν αλλά και να ανοίγουν σαμπάνιες στο όνομα του! Ο λόγος; Πολύ απλός… Ο Γιώργος Γαμπρίτσος είναι κουμπάρος του Γιώργου Μουχταρίδη και αποτελεί πλέον τον συνδετικό κρίκο της «παρέας» με την προεδρεία της ΕΡΤ.

Υ.Γ. Σύμφωνα με τη λίστα των αμοιβών των εργαζομένων της ΕΡΤ, η οποία διέρρευσε στα ΜΜΕ, ο Αντώνης Ανδρικάκης αμείβεται με 250.000 ετησίως, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου με 115. 621,26 ευρώ τον χρόνο και ο Γιώργος Μουχταρίδης με 80.518,57 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης