Ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργύρης Λαφαζάνης, αφού διευκρίνισε πως δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα Κυβέρνηση για δύο χρόνια, όπως προβλέπει στο Σύνταγμα, στη συνέχεια «πήρε» το δρόμο προς το… Γουδί.

«Οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είμαστε και λίγο ξαλαφρωμένοι και ευχαριστημένοι, γιατί δεν είμαστε πια μόνοι. Στην πορεία για το Γουδί, για το Γουδί που ακούσαμε, θα ’χουμε παρέα, δεν θα είμαστε μόνοι, θα βαδίζουμε με άλλους μαζί και θα έχουμε και τον κύριο Καρατζαφέρη να μας λέει ευφυολογήματα και τα λογοπαίγνιά του, θα ’χουμε και τον κύριο Σαμαρά με τα πεισματάκια του, και βέβαια, θα ’χουμε και τον κύριο Ροντούλη, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος θα μας φέρει μερικά συμπαθή υποζύγια από το χωριό του να βαδίζουμε μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κουβεντιάζουν τα γομάρια με τα γομάρια και θα είμαστε μια χαρούμενη παρέα. Και περνάμε και από την Καισαριανή πηγαίνοντας για το Γουδί, γιατί και κει έχει γραφτεί η ελληνική ιστορία, και κει μπορούμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες μεταφερόμενες, όχι μόνο δικές μας, λίγες δικές μας, αλλά περισσότερες μεταφερόμενες και από αυτούς που ήταν με την πλάτη στον τοίχο στην Καισαριανή και αλλού, και από αυτούς που ήταν απέναντι και σημάδευαν προς τον τοίχο.

Θα ’μαστε μια χαρούμενη παρέα και θα βαδίσουμε όλοι μαζί προς το Γουδί» είπε ο Αργύρης Λαφαζάνης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα μιλούσαν για προδότες αλλά και για «γαϊδουρινή» επιμονή σε συγκεκριμένα πολιτικά μοντέλα.

Τώρα εξηγείται γιατί ο βουλευτής δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, για να καθαρίσει η ήρα από το στάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης