Δ.Κ.

«Ακόμα και στα πρωινάδικα της τηλεόρασης δεν επιτρέπεται να διακόπτετε ο ένας τον άλλον» είπε ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός στα δύο εμπλεκόμενα μέρη, τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον υφυπουργό Εργασίας Αναστάσιο Πετρόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίδραση και οι φωνές του Γεράσιμου Γιακουμάτου οδήγησαν τον υφυπουργό να κλείσει άρον άρον την ομιλία του και να μη δώσει απαντήσεις για τις καθυστερήσεις στις συντάξεις των δικηγόρων.

«Κύριε υπουργέ, θυμίζετε σύλλογο μοιρολογιστρών, δύο χρόνια δεν έχετε κάνει τίποτα, πόσοι είναι οι δικηγόροι που πρέπει να πάρουν σύνταξη, το ξέρετε; Δεν το ξέρετε. Ξυπνήστε γιατί αν δεν ξυπνήσετε ο λαός θα σας στείλει εκεί που ήσασταν» απάντησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στις αιτιάσεις του κ. Πετρόπουλου ότι η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και των συμπαραστατών της.

Έπειτα από αυτές τις κατηγόριες πώς να καταφέρει να συγκρατήσει ο Δημήτρης Κρεμαστινός τον Γεράσιμο Γιακουμάτο. Τους μίλησε για πρωινάδικα μπας και χρυσώσει το χάπι. Τελικά, ο Πετρόπουλος δεν μπόρεσε να απαντήσει και έτσι το προεδρείο πέρασε σε άλλη ερώτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης