Δ.Κ

Φωνές και διαμαρτυρίες ακούστηκαν από τα έδρανα της αριστεράς στον πύρινο λόγο που έβγαζε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εναντίον τους.Τότε ανέλαβε δράση ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Με ύφος πρωτοπαλίκαρου που κοιτάζει δεξιά κι αριστερά όσο μιλάει ο αρχηγός του για να του εξασφαλίσει την απρόσκοπτη ροή του λόγου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε πάλι να κελαηδάει… γαλλικά.

«Κάτσε κάτω, ρε!» είπε απευθυνόμενος σε έναν βουλευτή της αριστεράς ,ο οποίος μάλλον απάντησε στο ίδιο ύφος και το λέμε αυτό γιατί δεν ακούστηκε καλά. Η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια τράβηξε από το χέρι τον Κασιδιάρη ώστε ο τελευταίος να μη δώσει συνέχεια.

«Σιγά θα σκίσεις κανα καλτσόν!» φώναξε ένας δεύτερος Χρυσαυγίτης βουλευτής κάνοντας να χαμογελάσει και την Ελένη Ζαρούλια.