Οι επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Οίτης έχουν αυξηθεί δραματικά. Το τελευταίο 15μερο τουλάχιστον 10 κυνηγόσκυλα έχουν κατασπαραχτεί από αγέλες λύκων στην συγκεκριμένη περιοχή. Τα περιστατικά σύμφωνα με μαρτυρίες συμβαίνουν μεταξύ Παύλιανης μέχρι την Καστανιά, κοντά στις καταβόθρες και την ευρύτερη περιοχή.

Εκεί εκτός από τους κυνηγούς, υπάρχουν ακόμα και κτηνοτρόφοι με τα κοπάδια τους, ενώ κυκλοφορούν και πολλοί περιπατητές. Μάλιστα όπως ανέφερε στο lamiareport κάποιος κυνηγός στη θέση «Άγιο Πνεύμα», εκεί που κατασπαράχτηκε ένα κυνηγόσκυλο από λύκους, υπήρχε κοντά μια οικογένεια η οποία είχε κατασκηνώσει στην περιοχή για το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που έστειλαν στο lamiareport κυνηγοί, από κυνηγόσκυλα που δέχθηκαν επίθεση από λύκους.Παράλληλα έστειλαν και την εξής επιστολή:

«Σας στέλνω αυτές τις φωτογραφίες ελπίζοντας να σας ευαισθητοποιήσω και αν κάποιος έχει κάποια λύση ας μας την προτείνει για το φαινόμενο που εξελίσσετε σε μάστιγα. Αυτά τα άτυχα κυνηγόσκυλα στις 24/9/17 στην Οίτη τα κατασπάραξαν οι λύκοι. Σε λίγο καιρό από τώρα σύμφωνα με τα όμοια περιστατικά που βγαίνουν στην δημοσιότητα μόνο στο σαλόνι μας θα μπορούμε να κυνηγάμε με ασφάλεια μη κινδυνεύοντας από λύκους που τρώνε σκυλιά και ανθρώπους και όχι πρόβατα όπως συνήθιζαν έως τώρα. Τα συμπεράσματα δικά σας….»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης