Η 2η Farmer Expo Hellas 2015 στο MEC Παιανίας

Η 2η Farmer Expo Hellas 2015 στο MEC Παιανίας
Τρεις συνεδριακές εκδηλώσεις απαρτίζουν το φετινό συνεδριακό πρόγραμμα στη 2η Farmer Expo Hellas 2015 η οποία θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου 2015, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (Μ.E.C.) στην Παιανία Αττικής. Η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων LEXXEL Corporation Hellas Ltd.

Η διοργάνωση της Farmer Expo Hellas 2015 έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στηρίζεται από σημαντικούς φορείς όπως η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται παράλληλα με την έκθεση, αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους για την αγροτική παραγωγή, αλλά και να αποτελέσουν ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών, τόσο από καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου όσο και από επιστήμονες, αλλά κι εκπροσώπους θεσμικών φορέων και δημόσιων αρχών.

Πιο αναλυτικά έχουν προγραμματιστεί με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες της έκθεσης:

- Το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 [17.00- 19.00] εσπερίδα με την επιστημονική επιμέλεια του Πασχάλη Χαριζάνη, καθηγητή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας και με θέμα «Παραγωγή και Εμπορία Μελιού: προβλήματα και προοπτικές». Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα παρέμβουν μελισσοκόμοι, εκπρόσωποι εταιρειών μελισσοκομικών μηχανημάτων, πρόεδροι μελισσοκομικών συλλόγων και εκπρόσωποι της πολιτείας (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης).

- Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 [17.00- 20.00] εσπερίδα με την επιστημονική επιμέλεια της Food Allergens Laboratory με τίτλο «Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων-Η Μεγάλη Πρόκληση». Στην εκδήλωση έχουν κληθεί σύμβουλοι εξαγωγών κι εκπρόσωποι επιμελητηρίων, εκπρόσωποι της πολιτείας και εξαγωγικών φορέων κ.ά.

- Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 [12.00- 14.00] ημερίδα η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία Pieralisi Ελλάς με τίτλο «Καινοτομίες στον χώρο του Ελαιολάδου». Η ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου. Έχουν κληθεί και θα παρουσιάσουν εισηγήσεις δοκιμαστές και σύμβουλοι ποιότητας ελαιολάδου, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι εταιρειών κατασκευής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ζύγισης και τυποποίησης ελαιολάδου κ.ά.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της έκθεσης www.farmerexpo.gr μπορείτε να δείτε τους εκθέτες καθώς και πληροφορίες για την πρόσβαση, την είσοδο και τις εκδηλώσεις της Farmer Expo Hellas 2015.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015, 16:51