Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο:

«Πέρασαν 23 χρόνια από την ημέρα που ο Κυπριακός Ελληνισμός και οι πολίτες της Ελλάδας είδαν να χάνονται τόσο άδικα από Τούρκους παρακρατικούς ,  δύο πραγματικοί πατριώτες όπως ήταν ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού. Η μέρα αυτή είναι ξεχωριστή, γιατί έρχεται να θυμίσει στον απανταχού Ελληνισμό το μήνυμα πως μόνο με Ομόνοια και αποφασιστικότητα η Ελλάδα μπορεί να σταθεί όρθια και η Κύπρος να επανενωθεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τιμά τους δύο αυτούς ήρωες , λέγοντας πως παραμένουν Αθάνατοι στις ψυχές των Ελλήνων. Είναι η στιγμή που πολιτικοί σε Κύπρο & Ελλάδα πρέπει να έχουν κοινή πολιτική γραμμή απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μιλά ανοιχτά για επανασύσταση του Ενιαίου Αμυντικού δόγματος Ελλάδας -Κύπρου, σε μια εποχή που το μέλλον και των δύο χωρών απαιτεί επαγρύπνηση και εγρήγορση! Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε μόνοι και μόνη λύση είναι η αποφασιστικότητα τόσο της Κύπρου όσο κυρίως της Ελλάδας,ως μια από τις εγγυήτριες δυνάμεις διασφάλισης της συνέχειας της Κυπριακής Δημοκρατίας»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης