Διαμαντόπουλος κατά Πανούση: «Ο κατήφορος συνεχίζεται...»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 21:46
Διαμαντόπουλος κατά Πανούση: «Ο κατήφορος συνεχίζεται...»
Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Με αφορμή άρθρο του κ. Πανούση σε ιστοσελίδα γνώμης, ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον του, μέσω Facebook, κάνοντας λόγο για «συνεχιζόμενο κατήφορο», υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι ο λόγος του «προσιδιάζει στην ακροδεξιά ρητορεία».

Το απόσπασμα του άρθρου του αναπληρωτή υπουργού που εξόργισε τον κ. Διαμαντόπουλο:

«Υ.Γ.: Οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σ’ ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Σε ένα εμετικό και προσβλητικό υστερόγραφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφει ακριβώς τον τρόπο σκέψης του και εμφανίζει τον εαυτό του ως τον απόλυτο στόχο, τσουβαλιάζοντας μαζί ό,τι θα μπορούσε να ξυπνήσει φοβικά αντανακλαστικά σε μικροαστούς προσιδιάζοντας με την ακροδεξιά ρητορεία.

Πέρα όμως από αυτό, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως ενώ στην κριτική που του ασκούνταν, μιλούσε για "τρελούς του χωριού" μας δηλώνει πως «Εγώ ακούω και διαβάζω όλες τις απόψεις και εκδοχές χωρίς να χαρακτηρίζω κανέναν ή να βρίζω».

Ο κατήφορος συνεχίζεται και πλέον δεν είναι δική του η ευθύνη...Διαβάστε επίσης: «Πόλεμος» ανακοινώσεων Πανούση-Διαμαντόπουλου για τον δολοφόνο της Άννυ, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 11:04

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 21:48