Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης είναι πλέον και επίσημα ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια της Ηπείρου.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στα Ιωάννινα, έδωσε το «χρίσμα» στον νομάρχη Ιωαννίνων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το νομάρχη Ιωαννίνων, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο πρόγραμμα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, που διέρχεται η χώρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: «Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γρηγορότερης εξόδου της χώρας από την κρίση. Ένα πρόγραμμα που έχει λιγότερες θυσίες για τον ελληνικό λαό, σε λιγότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη απόδοση από το σημερινό μνημόνιο, το οποίο έχει ψηφίσει η Βουλή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το οποίο μνημόνιο, για εμάς, «κατεδαφίζει» πολλές από τις προσδοκίες, που είχε ο ελληνικός λαός για το αύριο».

«Πρόκειται για μία πρωτοφανή, σε έκταση και ένταση, θυσία του ελληνικού λαού, που δεν θα έχει το αντίκρισμα που του οφείλουμε σαν Πολιτεία. Και γι αυτόν το λόγο, εμείς φτιάξαμε την πρότασή μας, που είναι μια άλλη οδός, μια άλλη λύση. Υπάρχει πλέον ο άλλος δρόμος για τον ελληνικό λαό, που αν τον ακολουθήσει και αν πιστέψει στη λύση αυτή, πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολη η διέξοδος από τα σημερινά αδιέξοδα, τα οποία έχουν συσσωρευτεί στην οικονομική ζωή του τόπου», κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση της ΝΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και θα έχει και συναντήσεις με στελέχη του κόμματός του. Αύριο, στο δημαρχείο θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Νίκο Γκόντα, στον οποίο αναμένεται να δώσει επίσης το «χρίσμα», για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης