Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την χθεσινή του ομιλία στον Economist, κατηγορώντας τον ότι «ψεύδεται» τόσο για την παρουσίαση της κατάστασης της οικονομίας που παρέλαβε, όσο και για τα πεπραγμένα της δικής του κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της Κώστα Καραγκούνη, η ΝΔ υποστηρίζει: «Μεγάλο το άγχος του κ. Τσίπρα να πείσει τους δικούς του. Μιλάει για παγίδευση από την προηγούμενη κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος άραγε τον παγίδευσε, όταν ο ίδιος έσυρε τη χώρα σε εκλογές, και όταν ο ίδιος αποδείχτηκε ανέτοιμος να κυβερνήσει;». Ακολούθως η ΝΔ καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι ενώ μιλάει για πλεόνασμα έχει κάνει στάση πληρωμών και ότι ενώ μιλά για κόκκινες γραμμές σε μισθούς και συντάξεις, διακινδυνεύει κάθε μήνα να μην πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.

Απαντά όμως στον πρωθυπουργό για τα περί «άδειων ταμείων»: «Τολμάει να λέει ότι βρήκε άδεια ταμεία, όταν μέχρι σήμερα από αυτά τα ταμεία πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Και ας μην κάνει προβλέψεις για ανάπτυξη, διότι τα πρώτα σημάδια ύφεσης τα ζει με επώδυνο τρόπο η αγορά». Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Αμφιβάλλουμε αν και ο ίδιος, πια, πιστεύει τα ψέματά του».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσίπρας: Τα 4 σημεία για μια έντιμη και βιώσιμη συμφωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης