Κοινή ανακοίνωση Αυγενάκη και 4 ΝΟΔΕ για το Πολυτεχνείο Κρήτης και τις δολιοφθορές στο προπονητήριο Στεφανουδάκη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017, 02:20
Κοινή ανακοίνωση Αυγενάκη και 4 ΝΟΔΕ για το Πολυτεχνείο Κρήτης και τις δολιοφθορές στο προπονητήριο Στεφανουδάκη
της Άντζελας Πεΐτστη

«Η κοινωνία αντιστέκεται στην ανοχή της ανομίας και ασυδοσίας», υπογράμμισαν με κοινή τους ανακοίνωση, οι ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, για τις δολιοφθορές στο προπονητήριο του κ. Στεφανουδάκη.

Ταυτόχρονα, τόνισαν πως στηρίζουν τον αγώνα του Πολυτεχνείου Κρήτης και της Πρυτανείας για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη, του Πολυτεχνείου, των μεταπτυχιακών και ερευνητικών προγραμμάτων, καθώς και της τοπικής κοινωνίας.

Χαρακτηριστικά υπογράμμισαν: «Η κοινωνία της Κρήτης αντιστέκεται! Λέει όχι στην ανοχή της Κυβέρνησης στην ανομία και την ασυδωσία κάθε περιθωριακής ομάδας. Λέει όχι στους μπαχαλάκηδες και στην καταστροφή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας».

«Η πρωτοβουλία των πολιτών των Χανίων να συγκεντρώσει 1000 και πλέον υπογραφές και να στηρίξει τις αποφάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης στέλνει μήνυμα ελπίδας και εκφράζει την πλειονότητα της κοινωνίας που δεν αντέχει άλλο πλέον την ασυδοσία», επεσήμαναν και ασκώντας σκληρότατη κριτική κατά των κυβερνητικών ενεργειών, δήλωσαν: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει μια εξοργιστική ανοχή σε όλες τις ακροαριστερές ομάδες και επαναφέρει και το πανεπιστημιακό άσυλο, για να διευκολύνουν την ανομία και την παραβατικότητα.Όπως τόνισε σήμερα ο Πρόεδρος μας, Κ. Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη“…η μόνη εντολή που παίρνουν σήμερα οι αστυνομικοί είναι να κάνουν τους ταξιτζήδες στον Ρουβίκωνα, που είναι ο ίδιος που έκανε παρέλαση στα Εξάρχεια κρατώντας καλάσνικοφ”. Σεβόμαστε κι εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική Δικαιοσύνη».

 «Οι ανήθικες και άνανδρες συμπεριφορές που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν, όπως οι πρόσφατες δολιοφθορές στο προπονητήριο του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή κ. Μανώλη Στεφανουδάκη, δεν πρέπει να μας πτοούν, ούτε βεβαίως εκφράζουν τον Κρητικό λαό. Είναι αντίθετες στις αρχές, τις αξίες και το ήθος του τόπου μας», τόνισαν στην κοινή τους ανακοίνωση.

«Είμαστε υπερήφανοι» δήλωσαν «για τις επιτυχίες των συμπατριωτών μας που αγωνίζονται και μας φέρνουν διακρίσεις σηκώνοντας τη σημαία μας ψηλά, για τους συντοπίτες μας που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση δίνοντας μας μαθήματα αξιοπρέπειας, ήθους, ελπίδας και ζωής. Είμαστε υπέρ της αριστείας, της ευγενούς άμιλλας και της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση».

«Στηρίζουμε» ξεκαθάρισαν «τον αγώνα του Πολυτεχνείου Κρήτης και της Πρυτανείας για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη, τόσο του Πολυτεχνείου και ανάπτυξης μεταπτυχιακών και ερευνητικών προγραμμάτων, όσο και της τοπικής κοινωνίας».
Και τόνισαν: «Το δόγμα της ανοχής στην ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας, που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,δεν θα περάσει.Η πρωτοβουλία των πολιτών αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

«Αντιστεκόμαστε» είπαν ρητά και κατηγορηματικά «στην ανομία, τη μιζέρια και την ασυδοσία, λέμε όχι στην παρακμή και την αυθαιρεσία, αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου μας και για καλύτερα Πανεπιστήμια, επιδιώκουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».


Δείτε τη δήλωση του Γραμμάτεας Π.Ε. της ΝΔ για τη στήριξη των πολιτών των Χανίων στο Πολυτεχνείο Κρήτης, εδώ:

PDF Αυγενάκης Πολυτεχνείο

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση κ. Αυγενάκης για τις δολιοφθορές στο προπονητήριο του Παραολυμιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη, εδώ:

PDF Αυγενάκης Προπονητήριο

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017, 02:44