Στις «κόκκινες γραμμές» που θέτει η κυβέρνηση στην τρόικα και στην άρση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μανιάτης τόνισε πως «είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν να τεθούν θέματα όπως αυτό των ομαδικών απολύσεων», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το τελικό αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών μας θα είναι θετικό, διαψεύδοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με διαδικασίες-εξπρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα θα γίνουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, δεν έχω την αίσθηση καθυστέρησης, στο ΥΠΕΚΑ έχουμε προετοιμαστεί για κανονική διαπραγμάτευση, είμαστε έτοιμοι» επεσήμανε.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά σημαντικά βήματα στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων, στις οποίες προχώρησε με τις θυσίες του ελληνικού λαού.

«Πρέπει να αναδείξουμε με σαφήνεια τι συμβαίνει… Τα τελευταία τρία χρόνια έγιναν πράγματα που δεν είχαν γίνει τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Απαιτούμε να αναγνωριστούν από τους εταίρους μας» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης