Αυτή είναι η αλληλογραφία του εφοπλιστή Φ. Μανούση με το γραφείο του Πρωθυπουργού. Οι καταγγελίες και η «ανθρωποθυσία» για την οποία μιλάει ο εφοπλιστής. Όλο το παρασκήνιο για το μονοπώλιο του Αιγαίου.

Η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και ο πρώην υπουργός Αιγαίου, Αριστοτέλης Παυλίδης, αν και στο σπίτι του, είναι πλέον απόλυτα καλυμμένος από τον Πρωθυπουργό με την απάντησή του στη ΔΕΘ όταν είπε ότι ο κ. Παυλίδης, πρώτος πήγε την υπόθεση των καταγγελιών στην Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία της υπόθεσης, ο Φώτης Μανούσης, ιδιοκτήτης της  «SAOS FERRIES», το 2006 καταγγέλλει ότι έχει χάσει διαγωνισμούς για δρομολόγια, που εντέχνως έχει κερδίσει η εταιρία του κ. Αγούδημου. H πρώτη του καταγγελία, γίνεται προφορικά στον τότε πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Αναστάσιο Καραμάριο. Δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2006, έστω και ανεπίσημα, η κυβέρνηση γνωρίζει. Έως τον Απρίλιο του 2007, δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Τότε επανέρχεται με ιδιόχειρη επιστολή του, ο Φώτης Μανούσης με αποδέκτη τον Αριστοτέλη Παυλίδη. Τον προσφωνεί «Τέλη» και σε μια αποστροφή της επιστολής του λέει: «Η θα αυτοκτονήσω ή θα αναστατώσω την πολιτική ζωή του τόπου». Ολόκληρη την επιστολή θα μπορέσετε να την δείτε στην εκπομπή “Ζούγκλα” της ερχόμενης Πέμπτης.

Ο Φώτης Μανούσης, δύο μήνες μετά από την προσωπική επιστολή προς τον Αριστοτέλη Παυλίδη, δίνει πλέον επίσημο χαρακτήρα και την αποστέλλει και στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Η αλληλογραφία συνεχίζεται έως τον Ιούλιο, αφού έχει προηγηθεί η προσφυγή του κ. Παυλίδη στην Δικαιοσύνη. Σήμερα η zougla.gr αποκαλύπτει την τελευταία επιστολή του εφοπλιστή προς το γραφείο του Πρωθυπουργού τον Μάιο του 2008. Μιλά για την οικονομική του καταστροφή δείχνοντας ως υπεύθυνο τον Αριστοτέλη Παυλίδη, για τις 500 θέσεις εργασίας που θα χαθούν και κάνει λόγο για «ανθρωποθυσία» προκειμένου να ενδιαφερθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης