Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα «καλά λόγια» των αξιωματούχων του Eurogroup

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Απριλίου 2014, 15:50
Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα «καλά λόγια» των αξιωματούχων του Eurogroup
«Τα "καλά λόγια" εκ μέρους των δανειστών ως πολιτική υποχρέωση προς την κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό περιεχόμενο της μνημονιακής συμφωνίας με την τρόικα που εγκρίθηκε με οριακή πλειοψηφία από τη Βουλή μέσα από διαδικασίες που ευτελίζουν τη δημοκρατική λειτουργία του Κοινοβουλίου» σημειώνει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου για τις σημερινές δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων του Eurogroup.

«Τα "καλά λόγια" όμως συνοδευτήκαν με μια ακόμη υπενθύμιση εκ μέρους του κ. Ντάισελμπλουμ για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων - νέων μέτρων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η χώρα μας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός δανείου με όρους τρόικας και μνημονίου» προσθέτει η Κουμουνδούρου και καταλήγει:

«Η τραυματισμένη κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να κρύψει τα ολέθρια αποτελέσματα της πολιτικής της ούτε τις νέες δεσμεύσεις που ανέλαβε οι οποίες μας οδηγούν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα και στην περαιτέρω κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να αποκρύψει το ξεπούλημα των τραπεζών που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Απριλίου 2014, 15:50