Ν. Παππάς: «Το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει δύο τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, 12:59
Ν. Παππάς: «Το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει δύο τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα»
«Πυρά» κατά της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππας, αναφέροντας ότι τα κόμματα έχουν ενδιαφέρον διαφορετικό από το μείζον ζήτημα του ποιος επιχειρηματίας θεώρησε ότι μπορεί να βάλει στη χώρα δύο τόνους ηρωίνης. 

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά από επίθεση που δέχτηκε η κυβερνητική πλειοψηφία νωρίτερα σήμερα από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την για την υπόθεση Γιαννουσάκη-«Noor One».

«Πολύ λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην υπόθεση του πλοίου με τα ναρκωτικά, φαίνεται να μην ενδιαφέρεστε να διαπιστώσει η Πολιτεία ποιος ήταν αυτός ο μαγκίτης που οργάνωσε αυτή τη μεταφορά! Και έχετε άλλα ενδιαφέροντα! Και αυτό μας λυπεί, πραγματικά. Διότι το μείζον είναι να εξακριβωθεί ποιος θεώρησε ότι μπορεί να μεταφέρει 2 τόνους ηρωίνης και να τους φέρει στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μείζον», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας από τη Βουλή. 

Είχε προηγηθεί μια σφοδρή επίθεση από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή απάντηση του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού στην Ολομέλεια, για την εμπλοκή του λιμενικού ανακριτικού υπαλλήλου Παναγιώτη Χριστοφορίδη στην υπόθεση με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη.

«Έχουν βουτηχτεί τόσο στη λάσπη, τσαλαβουτούν στο βούρκο με ισοβίτες, κατάδικους, συναλλάσσονται, και προσπαθούν να αλλάξουν θεματολογία. Είχα ερώτηση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παππά, αλλά προηγήθηκε κάποιος που διεκδικεί τη θέση στη μαύρη προπαγάνδα και βέβαια, όλα αυτά τα πρωτάκουστα που ανέφερε (σ.σ. εννοεί τον Νεκτάριο Σαντορινιό). Δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις και είχε το θράσος να υποδεικνύει και τι θα ρωτάμε! Θρασίμι! Ε, θρασίμι! Θρασίμι! 'Αντε να πας στο βούρκο σου! 'Αντε μπράβο!», είχε αναφέρει ο Βασίλης Κεγκέρογλου ενώ και ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε προτρέψει τον κ. Σαντορινιό με τη φράση «κάν’ τη για έξω!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, 13:08