Παραίτηση Παπανδρέου και νέα κυβέρνηση ζήτησε ο Καρατζαφέρης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 12:04
Παραίτηση Παπανδρέου και νέα κυβέρνηση ζήτησε ο Καρατζαφέρης
Το αίτημά του για παραίτηση του πρωθυπουργού και σχηματισμό νέας κυβέρνησης, που θα μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη στενωπό, επανέλαβε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής.

«Mπορεί να μας πει η κυβέρνηση ότι αυτά τα βάναυσα μέτρα θα είναι και τα τελευταία;» διερωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης.

Όπως επεσήμανε, ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές παραδέχθηκαν ότι η σημερινή κατάσταση δεν είναι υπόθεση ενός κόμματος. Προηγήθηκε παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δημήτρη Λιντζέρη, ο οποίος παρατήρησε ότι καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης. Μάλιστα, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, μίλησε για «ψήφο ανάγκης και αναμονής για λυτρωτικές πρωτοβουλίες και όχι για ψήφο εμπιστοσύνης και αποδοχής».

Δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση, ως έχει, να βγάλει τη χώρα από το τέλμα, συνέχισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και υποστήριξε ότι η χώρα οδηγείται σε ανήκεστη βλάβη, εξαιτίας της επιμονής του πρωθυπουργού να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία.

«Ξέρουν οι βουλευτές ποια είναι η θέση της χώρας στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής;» ρώτησε με νόημα ο κ. Καρατζαφέρης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πορεύεται χωρίς σχέδιο, κάνοντας λάθη επί λαθών και εγκλήματα επί εγκλημάτων.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 12:34