Επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχετικά με τη χθεσινή του παρουσία στο Eurogroup, καταλογίζοντάς του ότι «πήγε, είδε, δεσμεύθηκε και απήλθε».

«O υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δεν τόλμησε να θέσει στο χθεσινό Eurogroup το αίτημα περί δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης που αποτέλεσε άλλωστε και το προεκλογικό πυροτέχνημα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με βάση το οποίο κατάφεραν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου» αναφέρει ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Νότης Μαριάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνει ακόμη ότι «ο υπουργός Οικονομικών, αφού έδωσε τα πάντα στο Eurogroup, τελικά περιορίστηκε στο να διαβεβαιώσει τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ότι θα εκτελέσει πιστά το μνημόνιο που έχει οδηγήσει στην οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία του ελληνικού λαού».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παλέψουν ενάντια στα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου και θα βάλουν φραγμό στην ανθρωπιστική κρίση, η οποία κλιμακώνεται στη χώρα μας λόγω του μνημονίου» καταλήγει ο κ. Μαριάς.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης