Μετά από μιάμιση ώρα ολοκληρώθηκε «σε καλό κλίμα» η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης είπε ότι ο πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν είτε στις 29 Απριλίου, είτε στις 6 Μαΐου, αλλά διευκρίνισε πως για το κόμμα του «δεν αποτελεί θέμα ανησυχίας» το ενδεχόμενο να υπάρξει «απόκλιση μιας εβδομάδας». Επανέλαβε δε, τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για απλή αναλογική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εξέφρασε, όπως είπε, την ανησυχία του για τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δις ευρώ και ζήτησε να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για το «αν έχουν γίνει μελέτες για το πόσο θα επηρεάσουν τη ζωή του Έλληνα τα νέα μέτρα». Όπως υποστήριξε, δεν έλαβε απάντηση στο ερώτημά του. Επίσης, ανέφερε πως συζητήθηκε και το PSI «ή όπως το θεωρούμε εμείς, η οργανωμένη χρεοκοπία».

Επιπλέον, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου τόνισε πως φοβάται για «προβοκάτσιες», δίνοντας ευκαιρία «σε θεσμικά και εξωθεσμικά κέντρα να δράσουν», διευκρινίζοντας πως δεν εννοεί τον πρωθυπουργό και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε οι πρώτοι που καταδικάζουμε τη βία, άλλωστε και ως χώρος και ως κόμμα έχουμε νιώσει τη βία στο πετσί μας».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης