Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρωθυπουργός μετά τα σενάρια πρόωρων εκλογών που ήρθαν στην επιφάνεια ύστερα από τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, κατά τη χθεσινοβραδινή καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προεδρικό μέγαρο.

«Εκλογές, ο ελληνικός λαός τις θέλει το 2016. Και η προσπάθειά μου είναι να γίνουν το 2016. Εκείνος που θα επιδιώξει να γίνουν το 2015, θα έχει και την πολιτική ευθύνη. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να γίνουν το 2015, μην κάνετε λάθος. Η Ελλάδα έχει ανάγκη να γίνουν το 2016. Και εγώ έχω κριτήριο μου μόνο την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εξαντλήσει τη θητεία του μέχρι το τέλος, τον Μάρτιο του 2015», ξεκαθάρισε από την πλευρά της σήμερα ανώτατη πηγή της προεδρίας της Δημοκρατίας, βάζοντας τέλος έτσι στα σενάρια που ήθελαν τον κ. Παπούλια να αποχωρεί πρόωρα από το ύπατο αξίωμα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκληθούν πρόωρα και βουλευτικές εκλογές.

«Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας για τη συνεργασία. Θα θυμάμαι πάντα τις αναμνήσεις που εσείς μου χαρίσατε» ήταν ορισμένα από τα λόγια του Κάρολου Παπούλια προς τους καλεσμένους του, τα οποία και έδωσαν τροφή σε σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Διαβάστε επίσης:
Παπούλιας: Θα εξαντλήσω τη θητεία μου, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 14:06

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης