Με το πλοίο της γραμμής έφτασε σήμερα το πρωί στην Κρήτη, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Ηράκλειο όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι Έλληνες θα απελευθερωθούν από τις δυνάμεις της κατοχής», ενώ στράφηκε κατά της πολιτικής που ασκείται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης και κατέληξε «Είμαστε πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες».

Όπως είπε, «η απελευθέρωση της χώρας θα γίνει όταν καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι αυτή τη στιγμή το Σύνταγμα καταπατείται, η δημοκρατία κινδυνεύει και είναι υποχρέωση όλων των πολιτών να εφαρμόσουμε αυτό που λέει ρητά το άρθρο 120 του Συντάγματος, ότι η προστασία και η διαφύλαξη του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».

Αναφερόμενος στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος, είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετουσιώνονται «στο μεγαλύτερο δημοκρατικό και πατριωτικό κίνημα το οποίο θα μπορέσει να πάρει στα χέρια του την τύχη της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφήνοντας αιχμές με αφορμή τις πρόσφατες αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα σημείωσε: «Συγκρουστήκαμε από την πρώτη στιγμή με τη νέα τάξη πραγμάτων. Κάποιοι πίστευαν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ένα κίνημα πολιτών, θα μετατραπούν σε ένα κόμμα της μεταπολίτευσης ή μάλλον σε ένα απόκομμα της μεταπολίτευσης, δήθεν κεντροδεξιό».

Πρόσθεσε πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η μεγάλη δημοκρατική και πατριωτική παράταξη η οποία αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, τους Έλληνες της πατριωτικής Αριστεράς, τους Έλληνες του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ – που πίστεψαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν έλεγε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στον Κώστα Σημίτη που παρέδωσε τα Ίμια – τους Έλληνες της μεγάλης παράταξης του δημοκρατικού Κέντρου – της πατριωτικής παράταξης που διέλυσαν οι συμπληγάδες της μεταπολίτευσης – τους Έλληνες της Κεντροδεξιάς που δεν πιστεύουν στην Ευρώπη της ομοσπονδίας, της καταργημένης εθνικής κυριαρχίας, αλλά στην Ευρώπη που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

«Όλοι αυτοί οι Έλληνες θα προχωρήσουμε μαζί. Όσοι θέλουν παραμάγαζα της μεταπολίτευσης μπορούν να τα κάνουν από μόνοι τους. Εμείς θα προχωρήσουμε μαζί με τον ελληνικό λαό, με πολίτες που είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τη νέα τάξη πραγμάτων» κατέληξε.

Το βράδυ θα αναχωρήσει για τα Χανιά όπου θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή.

Επιμέλεια:Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Με πληροφορίες απο ΑΠΕ και cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης