Βελόπουλος: «Ο Μαρινάκης έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου στημένα και Noor 1»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 17:16
Βελόπουλος: «Ο Μαρινάκης έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου στημένα και Noor 1»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Metropolis FM 95,5 μίλησε για την καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης στην υπόθεση του διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου, ενώ αναφέρθηκε και στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είναι "μελισσούλα" ο κ. Μαρινάκης. Τσιμπάει και νομίζει ότι εμείς μασάμε. Έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου ο κ. Μαρινάκης. Στημένα, Noor 1. Η υπόθεση Τζήλου δεν αφορά τον Μαρινάκη αλλά την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ποδόσφαιρο. Με λογικές μαφίας δεν μπορεί να υπάρχει ποδόσφαιρο. Ας με βρίζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν με νοιάζει. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έχω δικές μου δουλειές. Μπήκα στη Βουλή για να κάνω το σωστό. Θα είμαι με την πλευρά του δικαίου. Δεν γίνεται να υπάρχουν τα πάντα και να μην έχουν τιμωρηθεί ο ηθικός αυτουργός και ο φυσικός στην υπόθεση Τζήλου. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν», ανέφερε και συνέχισε:

«Εμείς λέμε ότι στη Λάρισα έδειραν έναν διαιτητή. Για αυτό το συμβάν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί αυτή η ιστορία δεν προχωρά και έχει παγώσει. Στην Ελλάδα εάν έχεις καλές σχέσεις με τη δικαιοσύνη, η υπόθεση σέρνεται και μπορεί να παραγραφεί. Επειδή στη ΝΔ τα πάνε καλά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εμείς δε θα μείνουμε άπραγοι. Μιλάμε για μια δολοφονική επίθεση. Ήταν μήνυμα και σε άλλους. Τέτοια μηνύματα σε άλλους όχι στην Ελλάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 17:18