Το εμβληματικό μιούζικαλ επιστρέφει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο City Garden Festival by Christmas Theater για να μας ξεσηκώσει με τα μοναδικά τραγούδια των Abba κι έναν 30μελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, χορευτών και μουσικών που καθοδηγεί η Θέμις Μαρσέλλου.

Πλήρως εναρμονισμένο με την ατμόσφαιρα του ελληνικού νησιού, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Mamma mia!» επέστρεψε φέτος στο σπίτι του και προσγειώθηκε στο City Garden Festival by Christmas Theater.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάρτι που έφερε το πιο feel good καλοκαιρινό μιούζικαλ όλων των εποχών στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, συνεχίζεται δυναμικά και τον Ιούλιο, με έναν 30μελή θίασο ηθοποιών, χορευτών και μουσικών να δίνει τον καλύτερο του εαυτό επί σκηνής αλλά και κάτω από τη σκηνή, καθώς στο τέλος κάθε βραδιάς το κοινό έχει την μοναδική ευκαιρία να λικνιστεί στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των τραγουδιών των Abba αλλά και να τραγουδήσει σε ελληνικό στίχο μαζί με τους πρωταγωνιστές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρως εναρμονισμένο με την ατμόσφαιρα του ελληνικού νησιού, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ “Mamma mia!” επέστρεψε φέτος στο σπίτι του και προσγειώθηκε στο City Garden Festival by Christmas Theater. Το πάρτι που έφερε το πιο feel good καλοκαιρινό μιούζικαλ όλων των εποχών στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, συνεχίζεται δυναμικά και τον Ιούλιο, με έναν 30μελή θίασο ηθοποιών, χορευτών και μουσικών να δίνει τον καλύτερο του εαυτό επί σκηνής αλλά και κάτω από τη σκηνή, καθώς στο τέλος κάθε βραδιάς το κοινό έχει την μοναδική ευκαιρία να λικνιστεί στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των τραγουδιών των Abba αλλά και να τραγουδήσει σε ελληνικό στίχο μαζί με τους πρωταγωνιστές. 

 Στην ελληνική εκδοχή του διάσημου μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον, Μπιόρν Ούλβεους και Κάθριν Τζόνσον που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικός θίασος. Η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνει το ρόλο της Ντόνα Σέρινταν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τον ρόλο του Σαμ Καρμάικλ, η πρωτοεμφανιζόμενη Αφροδίτη Λιάντου υποδύεται τη νύφη Σόφι Σέρινταν, ενώ το τρίο των υποψήφιων μπαμπάδων συμπληρώνουν ο Γιώργος Χρανιώτης ως Μπιλ Όστιν και ο Ιβάν Σβιτάιλο ως Χάρι Μπράιτ. Τις δύο φίλες της Ντόνα, Τάνια και Ρόζι, ερμηνεύουν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντίστοιχα. Ο Ίαν Στρατής και ο Νίκος Κύρτσος υποδύονται σε διπλή διανομή το ρόλο του γαμπρού Σκάι.

Παίζουν οι Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Βαγγέλης Πιτσιλός, Βαρβάρα Νεμπή, Ιουλίτα Μωσαίδου, Γιάννης Πλιάκης, Μάριος Μαριόλος, Εύα Σταμάτη, Γιώργος Βούντας, Γιώργος Μαρτίνος, Στέργιος Περτσινίδης, Μάρα Τζίμα, Πέγκυ Μανωλά και η Θέμις Μαρσέλλου. Διευθυντής της ζωντανής ορχήστρας είναι ο Νικόλας Γουάστωρ. Συνοδεύει στο πιάνο ο Ανδρέας Καρανίκας. Τις χορογραφίες υπογράφει η Άννα Αθανασιάδη, τα σκηνικά η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού, τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα, το video design και τις προβολές ο Κάρολος Πορφύρης.

 Το City Garden Festival μεταμορφώνεται στην όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού για να υποδεχτεί την ελληνική εκδοχή του “Mamma mia!” που παρουσιάζεται στο Λονδίνο σε παραγωγή των Judy Craymer, Richard East και Björn Ulvaeus για την LITTLESTAR, σε συνεργασία με τις Universal Stage Entertainment και NGM. Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Music Theatre International www.mtishows.eu. Η μουσική κυκλοφορεί από την Universal Music Publishing Group.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω www.viva.gr, www.ct.gr & στο 2117701700 (για ΑμεΑ μόνο με τηλ. κράτηση).

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης