Τη θεατρική παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο πλαίσιο του 11ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Πρόκειται για φεστιβάλ που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και θα ολοκληρωθεί στη δημοτική ενότητα Νίκαιας στις 9 Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά εννέα παραστάσεις, κατά τις οποίες το κοινό θα έχει ελεύθερη είσοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο φεστιβάλ συμμετέχουν οι θεατρικές ομάδες των Δήμων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Ρενδία Λέξις), Λαυρεωτικής (Εξόρυξη), Αγίου Δημητρίου, Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.), Μοσχάτου- Ταύρου (Εν Δράσει), Περιστερίου (Ανδρέας Βαρούχας) και Αγίας Παρασκευής (ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ).

Επίσης, ανακοινώθηκαν από τον δήμο και οι νέες ημερομηνίες των παραστάσεων που αναβλήθηκαν τον Ιούνιο εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών. Στο Ρέντη, στο ανοιχτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου τους «Βάτραχους» του Αριστοφάνη σε διασκευή (για παιδιά) του Γιάννη Καλατζόπουλου από την παιδική σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου: «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δημήτρη Ψαθά, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις» και τέλος την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου: «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Ρέππα- Παπαθανασίου από την πειραματική σκηνή του Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης