Ανοίγει τις πύλες του το χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, 11:37
Ανοίγει τις πύλες του το χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα
Ανοίγει τις πύλες του και εφέτος, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο θεματικό «Πάρκο των Ευχών» στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας, για να υποδεχτεί τους επισκέπτες την εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με το εφετινό πρόγραμμα, στο πάρκο θα υπάρχουν επιπλέον θεματικά περίπτερα, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες ψυχαγωγικές δράσεις ενταγμένες στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Σημειώνεται, πως αυτό που ξεχωρίζει εφέτος στο πάρκο και αναμένεται να εντυπωσιάσει, είναι το φαντασμαγορικό στρογγυλό παγοδρόμιο, αλλά και το φωτεινό δέντρο περίπου 24 μέτρων που θα βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης του «Πάρκου και των Ευχών».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Νταής, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι επισκέπτες εφέτος θα ξεπεράσουν τους 700.000 που ήταν πέρυσι, ενώ σημείωσε πως άνθρωποι από διάφορα μέρη της Ελλάδας έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για να επισκεφτούν το «Πάρκο των Ευχών» στις γιορτές.

Στο εφετινό «Πάρκο των Ευχών» θα λειτουργούν για μικρούς και μεγάλους όμορφες θεματικές δράσεις, συναυλίες και γιορτινές εκπλήξεις στο «Σπίτι του Αϊ Βασίλη», στο «Σπίτι των Ξωτικών», στο «Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη», στο «Σπίτι για το Face Painting», στην «Ακαδημία Μικρών Μάγων» στο «Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου» αλλά και στη «Παραμυθοχώρα».
 
Επίσης, στο πάρκο θα λειτουργεί λούνα παρκ, καρουζέλ, τρενάκι, αλλά και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, 11:37