Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης στα Χανιά

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 13:01
Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης στα Χανιά
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12.12.2018 στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος” στα Χανιά, συνάντηση όπου επαναβεβαιώθηκε ομόφωνα η δέσμευση για συνεργασία των φορέων για τον σχεδιασμό και υλοποίηση του διεθνούς συμβουλευτικού forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στα Χανιά τον Οκτώβριο του 2020, καθώς επίσης σηματοδοτήθηκε η έναρξη των εργασιών για το εν λόγω forum.

Να σημειωθεί ότι το διεθνές συμβουλευτικό forum "Πολιτιστικές Διαδρομές" του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι ένα εξαιρετικής σημασίας forum για περισσότερα από 50 κράτη μέλη του ΣτΕ και προωθεί πολιτικές σχετικά με την πολιτιστική ανάπτυξη και τον πολιτιστικό τουρισμό σε Διεθνές, Ευρωπαϊκό, Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο.

Εξάλλου πρόκειται για κορυφαίο γεγονός στην ετήσια ατζέντα των Πολιτιστικών Διαδρομών.

Το διεθνές αυτό συνέδριο συγκεντρώνει ενδιαφερόμενους από κάθε τομέα προκειμένου να ανταλλαγούν εμπειρίες, να γίνει ανασκόπηση της προόδου και να δρομολογηθούν καινούριες πρωτοβουλίες και συνεργασίες.

Στη συνάντηση που έγινε στις 12/12 στα Χανιά, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δημάρχου Χανίων, και άλλοι παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες :Φωτό: Από την πρώτη προπαρασκευαστική Συνάντηση για τη συνδιοργάνωση του διεθνούς συμβουλευτικού forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά τον Οκτώβριο του 2020.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 13:01